ღ keexiiita is fucking alive ;)

hejsan sötnosar, allt bra med er?!
här blir allt bara bättre och bättre, jag har börjat acceptera att vardagen är som den är, att saker och ting händer av en viss anledning och att det bara är att leva vidare, och för dom som gått bort, leva för dom!

I förr igår va jag och lina i landskrona och lekte med två pojkar, vi kolla film och mös och sånt bara, sen sov vi där, mycket mysigt, bara det att jag& "J" inte kunde sova, vi la där och vände och vred oss, sen öppna han balkongendörren så va jag skit nära på att somna, men då hade han somnat, så jag fick väcka han så han stängde, när vi väl somna va klockan runt halv 5/5, men skönt somna jag iaf, eftersom jag blev killad på ryggen tills jag somna (:

igår kom jag hem ganska tidigt, somnade och vaknade vid 5 igen, så jävla skönt! sen vid 9 typ, så körde sandra mig till "J" sen körde hon vidare till eslöv och träffade en kompis. och i landskrona så kolla vi film och mös hihi, mycket mys! sen hämtade hon mig vid halv 1 igen, sen hem, och data nörda oss båda två, haha, sen somna till inception, fast jag sten däcka, och skönt va det! : )

idag har Qasper varit här, så har bara myst med han idag och tagit det lungt, vid 8 kommer en gammal klasskompis till sandra hit och ska visa en bil för sandra som hon kanske ska köpa, sen åker jag kanske till "J" idag igen, så blir det kanske att sova där isf, mums! ; )


påpeka inget om min hals tack (a)

ღ förvarnar er bara gullisar!

det är så att jag och lina ska leka med några pojkar i landskrona imorgon, så kommer vi däcka hos jerry så jag kommer inte svara på kommentarer eller skriva ngt inlägg imorgon, antagligen! kanske snor åt mig en data av någon vem vet ;) hihi. men vi hörs så fort jag kommit hem igen. poosss

ღ förlåt förlåt förlåt :(

oh gud vilken jobbig period jag är inne i och det drabbar tyvärr min blogg, men ska försöka bättra mig, jag lovar!

hoppas ni alla har haft en underbar jul!
i Fredags på julafton va det bara jag, mamma, lillasyster& mormor som myste här hemma, med god mat, kalle anaka och paket, sen nannade jag hos Lina (:
i Lördags kom Linda, erik, odin, julia, sandra, martin, hampus, carro, linus& Qasper, massa mys och trevligt som bara den!

jag kom precis hem från sjukgymnasten,och kollade även upp min ljumske med eftersom den gör ont från och till hela tiden :( men hon sa att de antagligen bara va muskel spänning eller ngt sånt skit, så har ngn rosa tejp på ljumsken/låret nu :o aja vi får se hur det slutar med den!

kärlek är jobbig, även om man vet att det blir bäst så e det jobbigt!

& just de, kicka in på en söt tjejs blogg också! klick här för att komma till bloggen.
& nej jag länkar inte folk hit och dit fram och tillbaka, detta är ett undantag!


ღ rubrik




okej.. för det första, vilken sandra e de? och anledningen till att jag uppdaterat dåligt dessa dagarna e för det har varit jobbigt i vissa lägen och jag har inte haft ngn blogg lust? tänkt på det kanske.. och hur ska jag svara på dina kommentarer om du inte har ngn blogg eller ngt? ;/..

ღ 20/9 - 25/12



I just can't take it anymore..

ღ skäms inte över att va JAG! :D


ღ inte fake, dom e mina babes!



Jag får ofta kommentarer om min tatuering på min header, & ja den e riktig, jag tycker själv det e väldigt fult och onödigt med fake tattos, jag har nog inte riktigt tänkt när jag gjort någon av mina, men vafan, man lever bara en gång eller hur? jag har faktiskt 6/7 stycken, beror på hur man räknar dom, men jag tänkte det, att jag kan visa bilder på dom och berätta lite så slipper ni fråga sen : )


min första tatuering, gjordes sommaren 2007 av dennis Claren
4 fötter på sidan av magen


min andra, gjordes våren 2009 av Linus Landin (min syster pojkvän)
playboy kanin på "kärlekhandtaget"


Min tredje gjordes våren 2009 av Linus landin
vädurs tecknet på smalbenet. (sne och mög men fuck de)


Min fjärde gjordes hösten 2009 av Linus landin
blommster sak på underamen (funderar på att tatuera över den och göra ngt fett eller bara fixa den för den e totakt fuckad)


min Femte& sjätte tatuering, denna jag inte vet hur jag ska ränka, eftersom stjärnorna tillkom efter jag skrev namnet, "Pernilla" gjordes den 31 mars 2010 på Lödde tatto studio, av en lärling, dock inte nöjd så ska in där imorgon klockan 10 och fixa det, och stjärnorna gjordes tror de va i juni 2010 av skrållan.
mitt namn och två stjärnor i nacken


min sjunde gjordes den 3/11 2010 i en tatto studio i Eslöv.
två tassar på bröstet.

ja mycket är bara impuls saker, men dom är ändå mina älsklingar! :)


ღ orkar inte blogga idag.

hejsan gullungar!
det har varit en jobbig dag för mig idag, vissa vet varför, och jag bryter ihop då& då hela tiden, så nu väntar jag på lina så ska vi kolla film och mysa, sen kanske pontus kommer vi får se, men det jag vill ha sagt är att jag svarar på era söta kommentarer när jag och tid& ork, för somsagt just nu är jag ganska ner stämd, men nu vet ni att jag elver iaf. vi hörs när jag orkar, imorgon eller ikväll! posss på er!

ღ frågestund avslutad



E du singel? - Jag är inte singel men har dock en liten pause med min pojkvän.
Vrf börja du blogga? - åh det minns jag knappt, men det va nog mycket för min syster blogga så tyckte jag det såg kul ut och att jag har alltid bloggat, då på lunarstorm tiden, så var det lite där och så ja, alltid gillat att skriva av mig, skrev dagbok väldigt länge, och ja typ, för jag gillar att skriva av mig helt enkelt :)
varför heter du pernilla och varför ser du ut som du gör :O
+ varför är duu sååå tråkig på msn ibland :D
haha puss love u gumman :*
- haha ehm jaha?! Jag heter Pernilla för mina föräldrar bestämde att jag skulle heta det, jag ser ut som jag gör antagligen för mina föräldrar ser ut som dom gör, och tråkig på msn är jag bara när jag e upptagen ;) hahahaha, looove you babe!
har du djur? - japp, vi har just nu två hundar (men den ena ska avlivas :'/ )& en fågel :)
vad heter kinas president? - JAG VET :D victor dahlberg ;)
vart bor du? - Jag bor i skåne, i en liiiiiten by, vars namn är Löddeköpinge
hur gammal är du? - jag är 18 år och fyller 19 i Mars
har du några syskon? - ja jag tre riktiga systarar och en halv syster :)
favoritplagg? - hm, det får nog bli, min halsduk nu på vintern iaf ;) annars är det väl, ja, jag vet faktiskt inte!
hur ser ditt rum ut? - mitt rum är roooosa! jag vet nt hu jag ska förklara x) (finns bilder i tidigare inlägg)
favoritfrukt? - päron eller clementin skulle jag tro :D
dagens outfit? - jeans, svart lång ärmad tröja, rosa halsduk och vitt och svart ranidigt linne
vem är den snyggaste kvinna och man du vet? - kvinnan är lätt jessica alba!& mannen, hm.. jag vet faktiskt inte :s, får väl bli typ, "ryan" i never back down ;)
juice eller oboy till frukosten? - hm, juice tror jag faktiskt!
intressen? - umgås med mina vänner, blogga& musik typ (:
favorit godis? - choooklad ! fast de varierar mycket, men choklad får de bli ;)
vilka bloggar följer du? - inga! :)
fxat bloggen själv? - japp jag har fixat min blogg själv :)
hur ser din tandborste ut ? - min tandborste är genomskilings gult och på baksidan är den mörk, mörk blå, med tungskrapa också! :D hahaha
när förstod du att du va bi ? - hm, jag har tvekat i några år, nog runt, tre år kanske? men jag vet faktiskt inte riktigt när jag förstod det eller kom på de överhuvodtaget :s, de va väl typ att man började kolla in tjejer, typ rumpan och sånt, jag vet faktiskt inte haha! sen har jag varit rädd att gå ut med det offentligt också, så nu fick alla eda på det också heh ;)
föredrar du killar eller tjejer mest?
- lite tveksamt, men en tjej hade jag nog haft svårt för att ha liksom ett förhållande med, så det får nog faktiskt bli killar! :) 





ღ jag är redo, men är du?!


ღ I know you love me bitches!


ღ tjugondeseptemebertvåtusentio

3 månader idag.. minns vår en månads dag, helt fuckad, vår två månads dag va bra, och idag, vår tre månads dag, fuckt. alla säger till mig att följa mitt hjärta, mitt hjärta säger du! jag vet att jag ändrats lika mycket som du, men det e bara för jag e osäker, och rädd& att jag inte tänker va den som fjäskar och sånt. exakt allt jag sagt till dig är sant, till och med, att jag älskar dig.. du säger att du inte tar åt dig av dom orden, men det gör du som du vill, jag menar det från innersta delen av mitt hjärta, aldrig har jag haft någon som du, och det e mycket det som gör det svårt, det går upp och ner exakt hela tiden, förutom när jag e med dig som du också sa att de gjorde för dig innan.. Jag saknar dig, hjärtat..







ღ Pernilla tuttis keexiita stadler mMm

mysiga smeknamn man har ;$
både kex och tutte hihihihih.
nej men tuttis fick jag från när jag va liten, mamma hade dålig fantasi så hon visste inte vad jag skulle heeeta?! fattar ni, min mamma visste inte vad jag skulle heta? denna männsikan lyckas bara föda töser så kommer hon bara på killnamn? huh, :| men tur jag älskar henne ändå hihi :D . I alla fall så kalla hon mig det, riktigt länge! mammas lilla tuttis!
& keexiiita fick jag från när jag och en kompis (minns faktiskt inte vem) snackade om att man e kex, så sa vi att han e kex och jag keexiiita, så fick jag det smeknamnet och det har jag hållt fast vid länge nu, älskar både mina smeknamn heh (a), till och med folk som har börjat så när dom kallar på mig "keeexiiiiiiita" man bara "jeeeij" haha. sån king jag e ;)


ღ bortbjuden på frukost ;)

Så nu har jag lite brått eftersom jag strax blir hämtad ;)
får bli mys dressen och uppsatt hår, de e najs! men
jag skriver sen när jag kommit hem och duschat, osv osv!


ღ hem ljuva hem så va man hemma igen.

hej alla bloggläsare eller vad man säger? :p haha..
kom precis in efter att ha varit hos morfar och hans
sambo i Trelleborg ett aaaantal timmar och bara käkat
typ? haha dööö så mätt jag e :S, direkt när vi kom
hem stack jag ut med mina stalkers ;) Mathias&
sonny, sjukt goa killar! :D gick runt lite och snacka&
lite snöbolls krig med sonny :O, fy fan :( haha. sen
stack matihas till en kompis och sonny hem och
jag hem, nu drygar jag bara och lyssnar på musik,
ska snart ut med matihas igen skulle jag tro så får
jag se vad vi ska göra, antagligen bara gå runt som
innan& igår (: puuuppppyyyeeeys! hihi.
ingen förstår mer än vi tre heh ;) men de är nog bäst
att det förblir så, eller? hmmm ;) jaaa..

nej jag fryser benen av mig, jag dör, jappjapp. hoooj!


ღ min lilla älskling!

Det ska börjas i tid eller vad säger ni? ;) hahaha..
en av dom bästa barn som finns! bästa, älskade, Qasper (L)


ღ mitt rätta jag, helt klart! :-)



diggar mitt utseende och röst idag mMm :)! Don't yah? :o

ღ Dag 8,9,10 (lite efter!)

Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Ett ögonblick: det finns många ögonblick jag aldrig kommer glömma, men vi kan ta tex, när jag var på sjukhuset, med punkterad lunga och lungfästet hade släppt. Jag har minnes luckor från när jag satte in dränet men minns mycket väl att jag skrek, grät och sprakade, & att min halvsyster stod vid min sida och verkligen stöttade mig genom smärtan& paniken, jag minns smärtan, jag minns hur rädd jag var och att jag bara ville att mamma& pappa skulle komma in där, jag minns ljudet från revbenen när slangen skulle mellan dom, det knaka, högre än du kan tänka dig..

Min tro: Jag tror halvt om halvt på gud, men tänker ofta så, "om gud finns, varför gör han då inget åt mina innre plågor och smärtor?!" men sen tror jag också av hela min själ på andar, spöken och demoner, jag har själv varit på¨ställen det spökat och varit med om det, höga bankar i väggen tex. & mycket mer. Så jag vet att spöken finns.

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag: jag har dock bara min mys dress på mig nu, men sen blir det lack tights, den rosa t-shirten jag köpte igår och vitt linne under det :)




ღ shopping sjukan?

haha jag bestämer mig för att inte handla en massa skit,
kommer in i en sko affär och känner pengarna bränna &
känner bara "JAG MÅSTE HA SKOOOOR!" och ja, jag köpte
ett par nya älsklingar som jag ska ha på nyår, och lite till!


dålig bild på mina älsklingar!

ny mysdress, fast röd denna gången :D dock ser den rosa ut på bilden ^^

örhänge, två st föreställer elefanter, två stycken föresteller nyklar och dom andra är bara diamanter ^^ & foundation

en till bild på mina älsklingar! :D


nyårs outfiten! :D dock ser den bättre ut på! :)

caaaandy <3

T-shirt, lovely!

det e sjukt va jag blir glad av shopping! men plötsligt försvann alla pengar?
så nu har jag ändå inte råd med några julklappar.. SMAAAART AAAASSSS!

ღ modell på halvtid ;)









all eyes on me? ;) heh.

alla bilderna är från en fototräff i Beddinge i sommras, då hade man sammanlagt
6 fotografer på sig på samma gång men jag älskar uppmärksamheten ju ;) hehe


ღ Dag 7 - min bästa vän

Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

nej usch, det finns några att välja mellan eftersom jag har så många bästa vänner.. men jag vet vem jag ska skriva om, och det är om en underbar tjej som har förändrat mig totalt, vi har en massa underbara minnen ihop, sommaren 09 tex. den va så underbar, alla dagar med dig, eller i början på detta året? den veckan, gosh! få tillbriga en hel vecka med dig och jag ångrar inte en sekund att det va med just dig. Du är en vän som står vid ens sida i vått och torrt, en som verkligen visar var du finns, en jag kan berätta allt för och lita på att det inte läker ut till någon alls. Landskrona karnevalen 2010, rotan en hel vecka 2010, landskrona karnevalen 2009, och ja en massa mysiga tider, krök hos dig, HAHA! ;) men bäst av allt, 2007 då du& jag blev vänner. vi har verkligen haft sjukt kul och jag vill aldrig sluta skapa fler minnen med dig, aldrig något bråk och så ska det fantamej förbli, jag har suttit och kollat dig i ögonen och berättat något som sved i mig när jag sa de, jag kunde knappt hålla in mina tårar, men du förlät mig. Jag e glad att du ser mig för den jag är och inte den jag var, du är verkligen en speciell person, en som man inte släpper i första taget. 2007-2010, men detta är bara början, älskar att bara ligga i sängen brevid dig och kolla film, älskar att vara i din närhet för jag är alltid så glad i din närhet, älskar att du finns i mitt liv, älskar att du aldrig tröttnar och ber mig att sticka, älska att vara hos dig, för där känner jag mig verkligen hemma, älskar allt som har med dig att göra, jag älskar dig Cajsa holmquist. ♥

ღ Ett gott nytt jul! =)

Precis kommit hem från sjukgymnasten, sjukt skönt att träna =)
nu ska jag ner och röka sen blir det julstäda som fan, vi hörs sen!



ungefär såhär ser jag ut redan, tänk hur jag kommer se ut efter städningen då!

ღ Dag 6 - min dag

Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.


min dag började med att jag vaknade vid 10 tiden, så gick jag upp, klädde på mig osv, sen efter ett tag åkte jag, mamma, pappa och tanka, sen hämtade vi mormor och körde in till malmö, fixa lite saker där sen till lund och handla, sen åkte vi till carro och drack kaffe och snacka och myste såklart med älsklings Qasper, mMm. Sen kom vi hem så blev det mat, korv stroganoff och ris och kolla på "never back down" eftersom mammis köpte de och en annan film som hette "the games" , inne i lund, sen däckade mamma, sen däcka jag i typ mitten av filmen, ngr minuter, eller ja typ, en kvart- 30 min ngt, haha. min missa såklart inte slutet, lätt det fetaste ;), sen chilla jag lite och så, sen stack jag ut och träffade my, sen gick vi in till mig en stund och snacka och sånt, sen stack hon hem , så softa jag framför datan lite, sen hjälpte jag mamma att slå in lite julklappar till syskonen ;) hihi. sen har jag bara chillat och nu blir de "mysteriet på greveholm" sen däcka (: poooossss

ღ du skämmer ut dig själv idiot.








fucking idiot helt seriöst lek inte att du vet något om min familj och mitt liv!
okej, nämn ngt du vet om min familj? tydligen inte mycket, eftersom du påstår att ngn
blivit utslängd? INGEN i min familj har blivit utslängd eller något, och vilken skit har mina
föräldrar gett mig?! och det med linda, du vet inte ett skit, om varför hon har det, och hon
har det bra nu? det funka väl helt enkelt inte med hennes förra kille vad fan vet du om det?
och så smart du är, du vet att du ip nummer syns va? ;) kommer verkligen inte bli svårt att
ta reda på vem du är, men visst berätta om min familj, min uppväxt osv, eftersom du verkar
vet mer än jag om det! tack på förhand gullet ;) and btw, get a fucking life.

ღ nostalgi från en toppen sommardag! <3

tredje adevnt! och jag älskar det och vet ni varför? vi närmar oss sommaren nu ;) hihi snön e typ borta, men tyvärr tror jag den kommer tillbaka :(, jag vill ha SOMMMMAAAR! trött på kyla :(, spciellt när man tillbrigar mesta dels tiden med sin pojkvän som inte kan hålla sig inne i EN dag -.- eller när man inte pallar dra ut och träffa kompisar för det e kallt, höhö sug av mig långsamt vettja!

imorgon blire julstädning i heeela huset med mamma och pappa,
sen bara chill tror jag, Tisdag taggar vi, sjuuuukgymnasten! (Y)

Sitter just nu och lyssnar på calle kristiansson, han e bra ändå asså :D
lyssnar på sjukt random låtar, men e trött på alla gamla wtf xD haha.

några bilder från ven i sommras med moster och kusin.

jag& kusin pontus när vi skulle bada


jag e i, ser ni, ser niii?!?!?! :D hihihi

haha, jag på båten på väg dit!

pontus& jag


jag& min älskling :$ (telefonen ;) )



jag e riktigt missnöjd med min solbränna jag fick 2010..
2011 ska jag fan steka vaje minut det e sol ute ;)

mMm
Fy fan va härlig den dagen va! tack moster och kusin =)

ღ Dag 5 - Vad är kärlek

Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Kärlek? hm, vad e de, det e en bra fråga.
kärlek är underbart så länge det funkar, men direkt när det knasar sig mår man skit och hata kärlek sägs det.
kärlek är att man ska lita på varandra i vått och torrt, man ska trivas med varandra och ha kul, hitta på saker, och visa sitt intresse, man ska visa att man bryr sig om den andra personen och stötta den när det e svårt, man ska stå vid den andra personens sida och visa att man verkligen vill vara med den och kämpa tillsammans. Har man pojkvän/flickvän ska man visa respekt och visa att man klarar sig bra med vad man har och inte gå runt och va otrogen. man ska va ärlig och säga vad man tycker om saker den andra gör, säger och tycker, man ska våga säga ifrån fall man tycker något är fel osv. Så gott som alla har olika synpunkter på kärlek, men detta är min åsikt.  

ღ Dag 4 - Det här åt jag idag

Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.


ja säg det du, jag har ätit några polly, sen har jag ätit, hm, lite lite godis, och mandlar i glöggen :o, sen har jag faktiskt inte ätit mer.. så det va inte så mk att veta om det :)

ღ dag 3 - mina föräldrar.

Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Hm, vad finns det att säga om dom? :)
mamma heter Camilla och är 39 år och pappa heter georg och är 48 år, dom har varit gifta sen skillt sig, men ska gifta sig igen, någon gång haha, alltså är dom förlovade nu. Jag kommer ganska så bra översens med båda mina föräldrar men preis som dom flesta andra har man bråk ibland, men vad ska man göra liksom? hm, jag har ingen aning om vad jag ska skriva :S , mamma jobabr på ica maxi här i lödde i kassan och pappa är sjukpentionerad eller hur det stvas, eftersom han var ofta sjuk för några år sen. Det finns dock en bakgrund till det med men inget vi behöver dra upp.. ja det finns inte mycket mer att säga :)

ღ trött på snö, kyla& slask

jag är så in i helvetes trött på kyla :( jag är en ganska frusen person, och har dålig blod cirulation i hunderna, så dom är kalla hela tiden, och det är verkligen inte kul när man glömmer vantarna hemma.. nu ska jag snart ut i kylan igen :( men iofs är det bara snabbt sen in i en bil, sen hem till pontus och vänta på att han kommer hem, han kommer vid 5 tror jag så behöver bara vänta ca två timmar, så lägger mig och kollar på film :) posss


ღ löshår.

jag är med och tävlar om äckta clips-on-set på http://awagardis.blogg.se/2010/december/tavling-tavling-tavling.html?_tmp=75cbf1859be666e38dd879c3838c8ff987e4d814

kika in där vettja! =)

ღ damn.

god morgon alla söta, fula, långa, korta, smala& tjock :)
igår va jag och pontus vakna till typ 3-4 och han skulle
upp vid 6, hihi synd om han ;) , men det sjukaste är,
vi somnade skav föttes? :o hhahhaah.. aja jag
somna ändå skönt så det e chill för min del iallafall ;)


vaknade för en stund sen, och blev först över sur
när pontus inte låg brevid mig när jag vakna men
sen ko jag på det "han är ju i skolan" (i) aaaahaa,
smart jag e vah?! :o nu funderar jag på att gå upp
och typ dricka kaffe med pontus bror och typ, jag
tror det e deras andra bror som också e här, blev
helt sugen på coffe för fan :o haha, ja de blir nog
skiiiit bra, men föööörst, ska jag se julkalendern
från igår och idag, så de så! :) sen får man se om
det finns något kaffe, annars får lilla jag laga :D

ღ min pojkvän är "sjukt rolig" :)

Oskar fick citron i sitt kaffe så det va skit surt,
så säger han "fy fan va det är surt"
jag "häll mer socker i, socker bruka hjälpa när det e surt (i)"
så tar pontus socker karet och kastar socker på mig,
aaaaaja :o jag e aldrig sur väl (a) men man får väl
erkänna att de va ganska klockrent xD hahahaahha

äntligen inne i värmen igen : ) nu blir det snart film "the hills run red"
sen sova, sen hem till mig imorgon ^^ poooosssssssssssssssss



bjuder på en fjortis bild (a)




ღ Dag 2 - min första kärlek

Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Min första kärlek träffade jag sommaren 2007, han heter Johan och är lika gammal som jag, alltså 18 idag, vi va tsm i 2 månader och lite till, men det funka helt enektl inte i slutet, det tog slut en gång också men jag har faktiskt inget minne om när eller varför, sen börja vi bråka om en bagatell som jag sen trodde gick över men tydligen gjorde det inte det, begatellen va att när det va slut mellan mig och han snackade jag lite med hans kompis men det hände aldrig något mellan oss så jag fattar faktiskt inte varför han blev så sur, men jaja, någon dag oinnan det tog slut sa han till mig att han sov hos en killkompis, som jag sen fick reda på att han ljög, utan en tjej som jag fortfarande inte vet eller vill veta om han gjorde något med, men bara några dar efter det tog slut mellan oss blev han tsm med henne, men idag snackar vi lite då och då, det va ju ändå tre år sen ;)

ღ Dag 1 - presentera mig själv

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.



Jag heter Pernilla Stadler, har dock en massa smeknamn av mina vänner heh ;), jag bor i skåne, i en by ganska när Lund som ehter Löddeköpinge. Jag bor med mamma, pappa& min lillasyster Louize som är 11 år om några dagar, den 21 December, själv fyller jag 19 den 31 mars. Just nu har jag studieuppehåll från skolan pga min panikångest.. Jag har en pojkvän sen snart tre månader tillbaka.
Jag som person är vädligt folkskygg men när jag väl lärt känna personer så kan jag snacka, och då får ni knappt tyst på mig ;) jag är oftast glad och sprallig, kan även kallas "jobbigt" haha, du kanske vet hur det är? ;)

Efter sommaren ska jag tillbaka till skolan och dock gå om tvåan, i skolan läser jag bygg/måleri, vill alltså bli målare, anledningen till varför jag bara går i tvåan är för jag gått iv ett år, pga att dom där man skickar ansökan om gymnasie val, hade slarvat med mina papper så jag fick varken ebesked om gymnase eller iv, men jage  glad att jag gick iv, för där kom jag på att jag inte alls vill bli dagis fröken utan målare! iallafall vad jag tror ;) haha.

hm vad kan man mer säga, jag har fyra systrar så vi e alltså fem tjejer i familjen, tur bara jag och lillasyster bor hemma ;) min äldsta syster är dock bara min halv syster på pappas sida,Linda heter hon och är 25 år, hon bor utanför göteborg i en by som heter vårgårda med sin pojkvän Erik och hennes två barn, Julia som e 3 år& Odin är bara tre månader, hihi. Min näst äldsta syster heter Caroline och bor i en liten by som heter Furulund här i skåne, hon är 22 år och har en son som är 6 månder som heter Qasper, Min syster som är innan mig är 20 år och bor utanför sjöbo i en liten liten by som heter bjärsjölagård med sin pojkvän Martin som även är min pojkväns storbror höhö, hon har dock inga barn hah ;) , sen kom jag, sen min lillasyster är som sagt 11 år i December och hon bor hemma :)

Så nu vet ni lite mer om mig bitches ;)

ღ nu vet jag!

att jag inte tänkte på det! dumma mig ;) jag vet exakt vad jag ska köpa nu! :) & tack för tipset som fick mig att komma på vad det blir, söta http://fuckingposers.se/  ;D

ღ behöver akut hjälp!

vad i h*lvete kan man köpa till sin pojkvän i julklapp? :(
det bästa tipset får en länking till sin blogg! :)


ღ orkar inte blogga så får bli en till bild..


ღ va rädd om vad du har, en dag e de borta


ღ min veckorplaering änsålänge



städar lite innan och nu har jag precis kommit ut ur duschen
så nu ska jag fixa mig sen ska jag träffa Lina& cajsa (: poossssss

ღ hej mitt vinterland

fy fabian va kallt det är ute :( okej det e faktiskt noll gradit nu, så de e possetivt! =) snön kan dock stanna till jul sen kan den försvinna helt tills nästa vinter ;) heh

kom precis in efter en runda ute i kylan med lina, vandra runt i en timme och lite till typ och bara snacka massa skit, you know ;) , nu blir det att bädda ner sig under sitt sköna duntäcke och min äslkade playboy filt, den har ni väl inte glömt ;) haha.. sov gott med er sötnissar och sötgummer, poossss

ღ I stand by you


ღ Lördag



Meningen va att jag och bella skulle sticka på "fest" i landskrona,
men det sket sig eftersom personen som skulle köra oss hem fitta,
så mamma& pappa hämtade mig i kävlinge så åkte vi tre hem och
så mös jag lite med mammis och kolla film =) bjuder på lite bilder
från idag, för att ha något att göra, sen blir de dejta kudden mMm ;)



jag och lillasyster innan hennes cup i malmö (:









haha pooosssss

ღ total eclipse of the heart

herregud, hur kan man va såhär trött uatn att göra något? det e sjukt :/



ღ sjukgymnast& läkare

äntligen hemma! har knappt varit hemma något idag :S därför har jag inte bloggat!

vid 10 över 1 gick jag till vårdcentralen eftersom jag skulle va där kvart över 1 och det e ju bara över gatan så ;) jag skulle till sjukgymasten, så jag träffa henne, liiide trevlig va hon asså, vi satt först och snacka om mig, hur jag mådde och allt sånt i livet, sen skulle hon se hur mycket kontroll jag hade över mi kropp tror jag, så jag skulle gå fram och tillbaka i rummet, hoppa jämnfota, stå på ett ben, ligga ner och vända mig till mage sen tvärtom, jag skulle göra massa konstiga saker haha, sen har vi bokat två nya tider, först nästa tisdag sen nästa tisdag igen, över skönt! direkt efter fick jag tid hos snyge filip, gosh va snygg han e :| riktigt äktigt ;), ja en läkare då, så fick jag ta blodprov i armen, han kolla reflexer och sånt, för det va ang min trsel och sånt mög, så satt vi också och snackade om min panikångest och sånt, så känns skönt! :)

I will never stop  fight for a better life.


ღ pernilla tycker till

om billys pankakor med choklad.

lite för osockrade om jag får säga det själv, chokladet är lite torrt eller hur man ska försökal, man blir torr i munnen och får konstig konistens (eller hur det stavas), i munnen, men dom va goda om man tilla lite eget socker och sånt, har har dricka till hah ^^ men det e ebaoslut ingen 10 poängare, utan snarere 5 kanske! dom luktar doock super gott när man precis tar ut dom ut micron, men när man tar en bit, då locka det plötsligt inte lika mycket. nej tvärr, det frästar när man inte äter men när man väl tar en ny tugga känns det bara så konsotgt i munnen igen :/

e det någon av er som har smakat dom? och vad tyckte du?


ღ nobody wants to be alone in the world.

tjenixen ;)
Min mage har ont& min hjärna också för den delen :( haha.

har inget att skriva och jag e grymt tråkig idag hihi, men e super trött osv, just nu gör jag allt för tidsfördriv, så håller faktiskt på att platta håret, vill träffa någon, men vettifan vem :( haha. sadface. men jag vet, vi hörs sen igen, pooossss






ღ du måste va stark så håll huvet högt

först december är nu slut, jaha ja..

sitter och gäspar som fan just nu eftersom min pojkvän dog på sms och min blivande man försvann från datan, tråkisar! :o så chillar i sängen med musik nu och sånt chill you know ;) ska snart sätta på tv och lägga mig och se om där är något kul på tv, på 1,2,4 eller 6.a, hum hum.. & nu börja min blivande man leva igen :D

vet ni vad jag gjort idag? ;)
jag har sökt till BB, och ni får reda på svaret så fort jag själv fått det, men håll tummar och tår om ni vill se självaste keexiiita i tv till våren 2011 ;)
 
good night, sleep tight and wake up dry ;D

ღ dagens skratt hahahhhahhahahaha



lyssna vid ungefär 4 minuter fram till 5 fall ni inte orkar lyssna på hela.

ღ tråk dag = roa sig så gott de går!

har nördat the crims hela dagen typ :O och städat fast de int ebehövdes hihi.
just nu ligger jag på sjukhus för jag tog överdos, igen, för tredje gången :( (på the crims asså!) hahha. kass jag e då! :D

dunkar musik för hela lödde typ, nu ska jags nart bege mig ner i duschen och sen göra aniktsmask och sånt mysigt! (:


ღ mutatnak érdeklődést, az hamarosan elveszti az én.

rubriken är på ungerska och jo gissa varför? för att ni inte ska fatta förstår ni väl ;)

vakna helt ner kyld och sönder frusen och suuuuur.. sätter mig upp i sängen och startar datan, lägger mig ner lite igen, sen tog på mig mjkis, morgonrock& halsduk och gick ner, men ingen va hemma, så gick upp igen, tände ljus på rummet och sånt, och ska logga in på fb, då kom där upp något skit om att man ska bekräfta sitt namn eller what ever, så gör jag det då, men tydligen fick jag inte heta så? för nu kommer jag inte in på fb på i timme :s,  så nu ska jag roa mig så gott jag kan, på pimpland oc råna och slåss mMm (: hejdå!
bara jag som tycker facebook har blivit fuckt up?


ღ save your heart for someone who cares.

home sweet home
skönt att va hemma igen, fy fan..

åkte med sandra med bärgaren till lund för vi skulle hjälpa någon dude som hade råkat ut för rasad växelåda ;) ooops. haha.. först satt jag och sandra och dumma oss i bärgaren pga en sak, typ "ja e han under 27 kan jag ta hans nr" sa jag osv ;) haha, nr vi väl kom dit va de, en ung kille, med ett utseende, som va BRA! om jag får lov att säga så fast jag har kille? (a) hihi.. han va 20 år, men jag glömde helt bort hans nr ;) när vi kör från trelleborg, där vi lämna den här pojken, sa jag till sandra "fan glömde hans nr" haha, då säger hon att hon har det på mobilen, men vafan ska jag emd de till? e inte i beohv av kunders nummer om VISSA andra e ;) HAHAHAHHAAH.. omg så sjuk.. nej nu blir jag sur igen, bara jag tänker på de, så fuck de nu.

nu ska jag fortsätta snoka runt på bloggar och sånt skojsigt, sen ska jag våga ta av mina tjocktröja och lägga mig under täcket och frysa ihjäl :( usch.. gonatt ;)


RSS 2.0