ღ minnen är inte dagarna som går..

utan dagarna du minns. 


hejsan, nu va det längesen igen haha, fan va usel jag är xD
har precis städat som faaaan på mitt rum, jag e awesome! (a)
ska snart in i duschen sen fixa mig sen kommer Lina sen ska
vi ut och träffa Rasmus& bj, trevligt värre! : )

tänkte skriva om min helg!
Fredag: åkte till lomma 18:20& träffade marcus& hassan med lina, sen hem där ifrån vid 10 , så stack jag&lina till shell och vi trodde vi fattades pengar till varsen fransk hot dog, men sen kom vi på att vi hade råd, och vi båda frös så vi höll på att dö, sen såg jag bara en vit audi rulla in på shell och de va min älskade mamma och lillasyster! :D Så där va skjutts hem ju haha. sen kolla bb och bara ta de lungt,
Lördag: skiiiit dag.. d¨lig start på morgonen med min älskade panikångest, sen somnade jag och när jag vaknade kände jag mig sjuk till maaax, så va jag själv hemma så lina kom hit och vi mös framför datan och tv med godis och chips. 

och just de, jag e inte kort-ljus-hårig längre! :D

utan back to the old me! (a)


ღ dagen efter suuuger ...

jag hatar att alltid när jag dricker blir jag bakis,
kvittar hur mycket eller hur lite jag dricker så
känner jag dagen efter att jag druckit.. seegt...

Satt iaf hemma hos jimmy& fabbe igår med dom
två och lina& adam och drack lite igår, trevlans!
soome piiiic..



Fabbe& adam.

Lina, jag& jimmy <3

jag& jimmy <3

lina& fabbe :)

dagen efter för mig& lina,
vänta i 50 min på bussjävlen,
så fick tjocka oss inne på konsum h3h3!

ღ varför har keexiiita slutat blogga?!



glöm inte kolla inlägget under för att rösta på min systerson& få en länk!

ღ hjälp min älskadvärda syster?

min syster har anmält Qasper (min systerson för er som inte vet) till en tävling, och rösat ni på han är ni världens gulligaste! för kanske e de just din förtjänst att han kommer på första sidan? och hur kul känns inte det? :D jag vill hjälpa min syster och Qasper e världens finaste pojke! så klicka här och rösta nu! det tar liksom, en halv minut? hur mycket tid är det?! :o
gå in på länken
under bilden är den en ruta där står "rösta" i med en stjärna brevid,
tryck på den,
sen e de klart,
jobbigt va? ;)

och röstar ni så säg till så ger jag er en länk till er blogg som tack! ;}









ღ myser hos min älskade syster!

kärlek är som en fjäril,
håller man den för hårt dör den,
håller man den för löst flyger den iväg.


sitter och kollar svensk maffia med carro, Qasper, linus& bohman, med tända ljus och en hund intryckt mot benet haha mys!

Imorgon blir det in till lund med carro, Qasper& sandra, vi ska till optikern och kolla carros syn sen ska vi fika och handla kläder och så till Qasper eftersom han flyger i längden, heh :) så de ska bli super mysigt!


ღ minnen och saknad, jag vill att du ska komma tillbaka..

jag glömmer aldrig den 9/9-2010. Det va då vi träffades för första gången, jag blev förvandlad och visste att detta inte va första och sista gången jag träffa dig. Vi började smsa och du lovade mig en puss nästa gång vi sågs och sen åkte jag ner till sandra och martin och du kom dit, men ingen puss fick jag, vi gick en lång runda med nelly och bara snackade om allt. Sen kom du dit dagen efter också, då skulle jag även hem men ingen puss fick jag då heller. Sen kom du, martin& sandra hit till oss och pappa frågade när jag skulle få min puss, både du och jag skämdes, men du svarade "dagen är inte slut än" , den helgen hade du jouren, sen körde sandra och martin hem, ch du&jag gick ut och röka, du skulle egentligen också köra, men så sa jag att du inte behövde köra än om du inte ville, så du stannade, vi satt uppe till 5 och snackade om exakt allt och inget, vi bara snacka och snacka och snacka och skrattade! vi blev tyst och du kolla på mig och sa kom jag lutade mitt huvud mot dig och då kom den, min puss! det pirrade i hela kroppen och jag blev varm, en känsla jag aldrig känt förut.

Du sov hos mig från fredagen-måndagen, du tog hand om mig när jag höll på att svimma, du sat brevid mig och klappade på mig, och jag minns hur dum jag kände mig.

vi blev tsm en kort tid efter, och jag tyckte det va lite pinsamt för vi blev tsm så snabbt och ville egentligen inte stressa, men jag tänkte, vafan värt att ta chansen. tiden gick och den va så jävla underbar!
fram till ngn dag innan vi hade en månad, då du förklarade för mig att vi va tvunga till att prata, jag var hos sandra& martin när du skrev de, men du kunde inte komma dit den dagen så jag tvingades bli där en natt till och du kom dagen efter, jag klarade knappt att kolla på dig när jag och sandra kom hem till henne& martin, du bara satt där, och jag försökte låssas som inget, och satte mig i soffan, efter ett tag sa martin "nelly behöver nog en lång runda." så jag kollade på dig och frågade om vi skulle gå ut med henne så de gjorde vi, vi gick och gick och jag trodde aldrig vi skulle sluta gå, du pratade och förklarade, du ville inte ha förhållande men ändå inte sluta träffas, så jag gav dig tid och tänka på vad du ville.

finns så mycket där emellan jag vill skriva men inte orkar.. men den dagen det känndes som bättringsvägen var nog när jag och sandra hade bakat muffins och tagit med ut till elestorp, sandra hade gjort kladd på sina muffins, men innan vi åt dom skulle vi äta mat, men jag klarade inte av att äta, jag mådde så illa för jag mådde så dåligt, du kom gåendes bakom mig och jag kolla pbak på mig och du tog mig på huvet, och gick och satte dig, vi allihopa snackade som vanligt. Sen åt vi muffins och du satt där och tveka så länge med din jävla muffins haha, tillslut bestämde du dig för att ta en tugga men precis när du skulle ta en bit trycker jag upp den i huvet på dig haha.. sen åkte jag, sandra& martin hem till dom sen skulle dom iväg och jag bad dig komma dit, men jag trodde aldrig du skulle göra det, men du kom. du kom verkligen.. jag blev skit glad, och vi kollade film och hade allmänt kul, vi skrattade som allt vore bra.
sen när du åkte skulle jag testa dig lite men du sa fortf att du inte ville. du ville inte pussa mig för du ville inte ge falska förhoppningar

Dagen efter skulle jag ta bussen från sjöbo till dalby för där skulle martin hämta mig och köra hem mig, den bussen jag skulle hoppa på, den kom du av, jag ser dig le, med hela huvet och du går fram och kramar mig och säger hej, ingen säger något, sen säger jag "nu ska jag hem" och du bara kollade på mig, sen pussa du mig. jag visste verkligen inte vad jag skulle köra, jag ville springa runt och skrika så glad jag blev, det e galet. jag gick på bussen och kollade i rutan och såg att mina ögon va glansiga, av lycka.. jag frågade varför du gjorde de och du sa att det känndes bara så rätt och att du blev så glad när du såg mig. jag blev över lycklig.

På kvällen eller dagen efter bestämde vi oss för att försöka igen, men det kändes inte bra, emellanåt va de som i himmlen men ändå inte ända upp. och jag va lycklig men en onsdag va jag och festa då jag kysste en annan kille, jag grät hela dagen efter tills du kom, ja berättade för dig vad som hade hänt och du trodde du kunde förlåta mig, direkt när du åkte igen bröt jag ihop, jag va så rädd för att mista dig, för de va det sista jag ville göra.. men sen på lördagen tog de slut och då tänkte jag att de va kört helt nu..

du ble gulligae och gulligare på sms, tjatade mer och mer att du ville ses, jag bestämde mig för att itne ge med mig så lätt, men du kom hit på fredagen, du satte dig brevid mig i soffan, jag kollade på dig utan någon min och du kollade tillbaka och log, sen tog du min hand, och det ända jag tänkte va "jaha?!" sen gick vi upp på mitt rum för att snacka, du frågade om jag ville med på nästa klassfest jag sa "tänk så får inte flickvänner följa med nu heller då" då kom jag på mig själv, men sa inget, du pussade mig några gånger och sa "det skiter jag i" sen sa jag "eller just de jag är ju inte din flickvän" så frågade du om jag ville att jag skulle va de och jag sa såklart ja eftersom jag va så pass lättfångad, av dig..

tiden rullade på, vi hittade på massa saker, jag va inte alls blyg inför dina kompisar mer utan trivdes verkligen med dom alla! men tiden rann ut och de blev mer och mer knas, du visade dit intresse mindre och mindre, frågade aldrig längre om vi skulle prata i telefon, hade aldrig tid att ses, så tillslut sa jag bara stop, jag klarade inte av det mer, jag grät hysteriskt och va så uppe i varv så jag skrev sms till dig "jag orkar inte mer pontus. hej då" men du förstod ändå vad jag menade. & jag vet att det va mesigt att skriva så på sms men jag sa senare att jag ville träffas så vi kunde snacka, men de va tydligen inte du så pepp på.

det e snart 2 månader sen det tog slut och innan det tog slut va det två veckor sen vi träffades. Men igår kom s mycket minnen, så mycket ord, så mycket allt! jag blev mega nere och kunde inte sluta tänka på dig, och idag har du bara varit i mitt huve hela tiden, jag vet inte varför, men jag vet att jag måste få se dig snart! you are my angel..

ღ du var min ängel tills lusten förvandlades

God morgon.
soit sjuukt gott inatt fy fan, me kan bero på att jag sov hemma i min säng och inte i en trång soffa med en annan ;) haha.

sitter just nu och lyssnar på musik, e själv hemma vilket jag varit nu den senaste tiden på morgonarna, så jävöla skönt för man kan spela hur hög musik man vill, men min jävla baslåda e spräng eller ngt nu så de sket sig.. hatar musik utan ngn bas..

nu ska jag snart ta fram dagens klädsel, vi får se vad de blir ^^ posss!

ღ sitter hemma hos syster och linus!

sov hr tills idag och jag kan säga som så, dela en tremanna soffa som e hyffsat smal med en annan e inte ok! :( haha.. vaknade flera gånger inatt och hade sååå ont i sidan så de e sjukt :/ men klockan 7 imorse gick jag in till carro och la mig, snodde med min täcket också heh (a)

Igår mötte carro mig vid bussen med Qasper& twice,sen gick vi hem till henne, vid 4 kom Linus, coffe& bohman hit, så chillade vi hela kvällen och kolla film och sånt ^^ sen gick carro& linus och la sig så jag, coffe& bohman kollade "patrik 1,5" sen somnade bohman sen kollade jag och coffe på "hide and seek" tillslut somnade vi också, men dock vaknade jag en studn senare av att filmen va i menyn så de va helt högt :/ lide segt..

vaknade som sagt vid 7 och gick in och la mig hos carro& Qasper för linus och bohman åkte och jobba, vaknade vid 10 igen av att Qasper ligger och drar mig i håret och räcker tunga så så man spottar du vet? ^^ mysigt va?! haha.. Sen bakade carro sconse(?) så väckte vi coffe men han ville inte ha så han däcka igen haha, så jag, carro& Qasper åt, sen vakna coffe, sen kom sotarN och snackade lite sen körde han& coffe, så då blev jag, carro& Qasper ensamma, men inte länge för sen kom linus& bohman, sen bada jag så när jag kommer ut sover alla, så jag lägger mig i soffan och kollar top model, då jag bara hör duns sen började Qasper stor gråta, då hade han trillat ner från sängen på något vis, så tnkte jag att carro skulle få sova lite till så jag gick in och tog han av henne och la mig i soffan då jag såg att han va helt blodig runt hela munnen så jag skriker "carro, Qasper blöder!" och hon kommer i en jävla fart och då hade han spräckt läppen och sånt, stackare! <3 men sen nnu för ett tag sen va de inte lika synd om han fr han satt hos mig och spyr ner hela min arm och sig själv, och de stank jävlar i de.. trodde jag själv skulle spy också :/

nu sitter carro och leker med Qasper på golvet och jag sitter och tvekar på om jag ska hem eller inte, och linus& bohman är typ, någonstans. haha.

jag har blivit skit dålig på att blogga och de har jag gnällt om i dom senaste inläggen. men fan de går riktigt segt ;s..

ღ allt jag önskar e att få se dig igen..

få springa fram till dig och krama dig och fråga hur du mår! om du och gamla morfar hittat tillbaka till varandra och berätta om allt jag varit med om, det har hänt så mycket sen jag träffa dig sist. Jag har träffat massa nya kompisar och livet rullar framåt, sakta men säkert. Undra hur du mår nu och vad du gör. Mormor har fyttat nu och du ska bara se så fint hon har det, sandra har flyttat in mittemot, men det vet du ju redan, eftersom du ser oss hela tiden. Nu har jag en tatuering och ett halsband som står för dig! Min ängel i det blå. Tänk om du kom och knacka på min dörr och sa "hej pernilla" kramade mig som du alltid gjorde och viskade till mig "allt kommer bli bra nu" , jag ler av bara tanken. Men när jag har lvet klart mitt liv står du vid grinden och väntar på mig, sträcker ut din hand och tar emot mig med öppen famn. Jag minns fortfarande ditt skratt, din röst ekar i mitt huve, dina kramar omfamnar mig varje kväll. Emellanåt känns det som du e borta, jag känner inte din närhet eller din värme, men sen wipps kommer den igen, den där underbara tryggheten som du alltid gett oss. Nu e ni fyra stycken där uppe, Du, gamla morfar, leif och bobby, ni tar hand om varandra och det vet jag! Ge leif en chans och visa att han kan, för det vet jag att han kan! Ta hand om bobby och ge han all kärlek han behöver. Snart kommer jag och då ska vi skratta som förr, leka i din trädgård som när jag va liten, utan problem, förluster och saknad, bara kärlek och harmoni. Vila i frid tills vi ses igen! ♥

Gamla morfar 29-09-06 - 05-11-12
Gamla mormor 32-12-08 - 07-12-05
Leif (låssas morfar) 58-04-10 - 10-03-02
bobby - 99-02-16 - 10-12-22

I can see you when I sleep,
but when I wake up you are
gone, I have to dry my eyes
beacuse I cry when I think of
you, but sometime I try to smile,
and I can, I made it, you feel
good now! See you in heaven.
would you know my name,
if I saw you in heaven,
would it be the same,
if I saw you in heaven,
I must be strong,
and carry on,
cuz I no, I don't belong,
here in heaven.

ღ man kan bara älska oss ;)


ღ nu finns ni hos mig förevigt!




sjukt svårt att få en bild på hela tatueringen, men ja! :)

ღ möblerat om rummet!

& jag e super nöjd verkligen! :D blev super mysigt.




den gråa tv bänken ska vi ta ner så snart pappa orkar hihi.

ღ mindig te leszel a szívemben

God kväll!
Guuuud denna dagen, har jag inte alls varit social med om världen.. Först imorse väckte mamma mig, sen åkte jag ner till en kompis som jag bara kan träffa vid ett visst tillfälle, för de e lite, ja.. skit samma ;), sen strax efter 10 kom josefin och hennes två töser Rihanna, Rahnia så söta flickor, verkligen! :) sen åkte dom tre hem så körde jag, mamma, pappa, caroline& Qasper ner till maxi och handla lite till caroline, sen hem och jag gick upp och somna med en gång nästan, sen vakna jag och kunde knappt hålla ögonen öppna men gick ändå ner och åt, sen gick jag upp och somna igen, sen vakna jag, sen somna jag igen, och vaknade igen vid 7, och jag somna vid 4 typ, känns bra :)..  sen kolla jag tv med mamma, pappa, sandra& teddie, sen nu sitter jag och drygar på mitt rum,

har även gjort 20/30 situps nu ikväll! :) ska börja göra situps nu varje kväll fram till torsdag, då de blir att handla gym kort så har jag tillgång till gym, bad& zumba dans! :D sjuuukt najs, så sommaren 2011 + mig på stranden, paaaaow ;), får hoppas att de ger bra resultat iaf, och jag tror jag komemr må myyycket bättre av de! :} love it love it.

nej nu stalkar folk sönder min msn och min facebook eftersom jag blir världigt osocial när jag bloggar haha ;), inte lätt! men vi hörs gullisar, posss på er!


ღ hos min älskling just nu

hej hopp!
nu sitter jag hemma hos bella och lyssnar på musik! jag ahr nyss fixat sig och bellla håller fortfarande på :), vi ska till bjuv och träffa "j" & nicklas ;), sen imorgon bär det av hemmåt för en chill söndag sen på måndag blir det först att ge fint besök sen att få fin fint och saknat besök! :D måndag ska bli awesome har jag bestämt ;)

Hoppas ni har haft en underbar vecka?! :D


ღ saknar bp09c!


Tobias, Anderas, Jag, Sofija, Jenny, Emil, Johannes
Andreas, Tom, Simon, Robino, Ricke
det e sjukt va jag saknar min klass asså, helt utflippad klass, och helt fucking bäst!


jag e riktigt, riktigt, utråkad! på senaste tiden har man fått besök vid den här tiden, men verkar inte bli något idag, eftersom dom inte har ngn bil, de suger för just nu, vill jag att dom kommer, för jag håller på att dö haha :(..

tur där e sociala folk på msn iaf :*

Ner krupen i sängen och kollar björnbröder.

Hej. Ligger och myser och kollar på björn bröder, eftersom jag e sjuk :(.. Vet jag blivit ur Kass på att blogga, men jag ska bättra mig, på något sätt.. Jag svarar på era kommentarer så fort jag sitter vid datan, somnar jag inte under filmen så svarar jag när den e slut :) poss så länge!

RSS 2.0