ღ svar på frågestunden

hur gammal är du? j

ag är 19
planer för sommaren? sola och bli sjukt brun, va mycket på stranden med massa folk, umgås en massa med bästa lina, och så klart mina andra vänner! :)
Äru bra i sängen ellooor? jag e fan glad att jag vet vem som frågat detta ;) haahhahhhah, jag e oskuld?! jag sover bara i sängen? :(
ny kelegris på G ? EN?! massor ;)
jag har hört attdu har en myskompis...? haha samma svar som på förra ;)
går du i skolan? om inte ska du börja igen? jag går inte i skolan nä, jag är sjukskriven och mitt mål är komvux, så vi får hoppas på att mitt pskyke tillåter de längre fram :)
skulle du kunna dejta mig? nä för du e hifare :)
Hur kom det sig att du började blogga? jag har bloggat sen många år tillbaka, men de va väl för jag hade mycket inom mig som ville komma ut och då tyckte jag en blogg passa mig bra :)
har du pojkvän? nope jag har ingen pojkvän, de tog slut häromdagen, jag mådde helt enkelt inte bra i förhållandet och det kändes fel, men hoppas också att vår vänskap kan komma sakta tillbaka när känslorna lagt sig..
är du hel svensk? nope, jag är halv ungersk :)
varför kallas du för skabbperran? hahahahahahahhaahahahahha dog för ögonblicket! hahaahhahhahhahaha, för de första, sjukt pinsamt att kommentera anonymt? och för de andra, så va de mer än jag visste, då jag får höra minst 5 ggr om dagen att jag ser bra ut osv, de e nog du som e skabbet :)& tack för du tog tid på "skabbperran" för att gå in på min blogg, där fick du dig dom bästa minutrarna i ditt liiv, possposs!
träffas ? skriv namnet så är det lättare att svara på frågan ;), men kan också påpeka att jag träffar inte vem som hellst! :)

ღ passa på!


fråga exakt vad ni vill! 
svaren kommer imorgon kväll (y)

ღ jag har byggt musklor!

nu känner jag mig stark heh (a)
har möblerat om hela mitt rum helt själv :D hihi, ganska awesome jag e nu känner jag :$, jag vill göra ngt men orkar nt duscha och fixa mig heh.. :( ganska lat om jag får säga de själv, men jag har ju precis möblerat om?! de va ju sjukt jobbigt, kan nt kalla mig själv lat då :o nä jag e störd hihi, and I loooove i! :D 


jag just nu& ja som sagt, störd!

ღ bilder från götet resan


tåget från lund till göteborg
tåget från göteborg till vårgårda

min älskade systerdotter


älskade systerson! <3


kissekatten!


(L)


saaaaam



innan universeum

på universeum







orkar inte lägga upp fler där ifrån nu, kanske kommer sen!



åt på bögens! :D



nu orkar jag inte lägga upp fler bilder! underbara dagar <3

ღ borta bra men hemma bäst!

gud va skönt de e att va hemma, 
krama om mamma så hårt och så länge och känna hur mk man saknat! krama lillasyster och pappa, hälsa på hundarna, så få dagar som behövs för sån enorm saknad de e helt sjukt! nu ska jag och lillasyster mysa ner oss i min säng och kolla bert hihi! :) och sen ska jag somna gott i min mjuuuuka säng! 
gonatt ;*

ღ gonatt götaland!

sista natten här och jag får ingen ro i kroppen, 
inga cigg har jag heller, ouuff.. :( får väl ta en
atarax så jag får sömn, upp vid 8 imorgon tror
jag, så gott som fädrig packad och allt redan så,
längtar hem till mummis miiin hihi :$



ღ tillbaka till skåne!

hejsan sötnosar!
har inte bloggat på heela dagen idag och igår, riktigt dåligt av mig.. 
men igår hann jag inte, för direkt när vi vakna åt vi frukost sen åkte vi till universeum i göteborg, sen direkt när vi kom hem igen kom det folk, så drack vi lite och spelade "med andra ord" skit kul, och detta folket här är helt super ju! jag hade riktigt kul helt enkelt!
och idag vakna vi och åt frukost sen åkte vi in till stan/byn och gick lite på marknad och jag fixade en sak, (ni får se bild imorgon) och sen åkte vi till allingsås och handlade sen hem så somnade jag sen åt vi och nu sitter jag och linda vid varsen dator och tar de lungt bara, erik sitter där uppe och barnen sover så de e lugna gatan här nu!
anyway, imorgon åker jag hem, tåget går från vårgårda 09.15 och sen är jag i lund 12.55, där antligen pappa eller sandra hämtar mig, sen hem och bara mysa, träffa lina och kanske tony, om han är kvar i lödde då vill säga. :) menmen, har haft sjukt skönt här uppe och bilder kommer i massvis när jag kommer hem, för min kamera e död nu och orkar nt lägga in dom från telefonen än ;p haha.
skriver imorgon innan jag åker hem eller när jag kommer hem, 
Take care!


ღ saknar mitt skåneland

man känner verkligen att man inte är hemma, allt e så annorlunda här,
menmen de e skönt iaf! :) 

skulle ge mig själv ett försök att sluta röka idag, 
rökade min sista cigg vid 9-10 tiden, sen gick de
fram till 20 i 6 tror jag klockan va, sen köpte jag
nya cigg, blev helt närstämd och fick ingen ro alls
i kroppen, sjukt jobbigt, får ta en sak i taget, först
mitt psykiska sen får rökningen bli ett plus när jag 
mår bra, även de tyckte min mamma, skönt att höra!

har även köpt morsdag present/födelsedags present till mammis
idag, hoppas bara hon blir glad :$ och ett jätte fint kort till, där
det stod "så många folk på vår jord, men ingen är bättre än min mor"
tyckte det passa till mamma också hihi :), för hon e det bästa i mitt liv!


grattis världens bästa Qasper på ett års dagen! <3

ღ jag älskar min robin hood!

hihi han e den bästa som finns, 
har funnits vid min sida så länge jag kan minnas, och han har alltid torkat mina tårar, och han har fått min att ha kul när jag va liten, och känna trygghet när jag är ensam, han är alltid den jag kramar om på nätterna när jag känner mig ensam, sova med han i min famn igår och vakna upp med han imorse hihi :$
alltid följt med mig, när jag åkt bort ett längre tag, han är min bästa vän!


ღ ni gör mig bara känd.

haha gud va roliga folk de finns! :) 
precis som jag skulle ta åt mig av löjliga kommentarer? 
fast jag vet ju inte om h*n menar till mig eller idioten som sprang ut på planen? hm, men vilket fall som, så de e de guda löjligt att kommentera anonymt, såna små äckel som inte vågar stå för vem dom är ;) looosers!



funderar på att snart göra mig klar för att sova faktiskt, är dunder trött! ska även upp kl 7 imorgon bittig för att följa med min kära syster till läkaren, så ska lägga mig och käka godis och kolla fast five, hört att den ska va bra, e de så? (: 
gonatt!

ღ kommer alltid va stolt över mitt lag

Ja, ni som e intresserade av fotboll vet ju säkerligen vad som hände i matchen igår, men jag va däär och såg allting, kevin (som han heter som sprang ut på planen) stod ungefär en och en halv meter framför oss, och vi alla såg när han där i gul väst skulle stoppa han, sen bara släppte han?! och då sprang så klart kevin ut på plnanen och förstörde för så många tusen tittare, så många som hade sett fram emot matchen, det e skamm för hela vårt lag att EN person gör något sånt.. men men, hiv fick sina tre pinnar och tre mål, hoppas ni e glada för de (y)...


där bak står jag och syster, och skriker som idioter (y)
vi gör världens snyggaste miner också ju haha...



Börja med att mamma kom upp till mig imorse och väckte mig, sen åkte vi in till lund, först krama jag pappa& lillasyster hej då så klart : ) hihi, sen satt jag och mamma i Lund och väntade på mitt tåg och drack latte/kaffe och åt någon kaka, jätte god mMm! sen kom tåget så mamma hjälpte mig på tåget med min väska och så, sen satte jag mig på en fyra plats mittemot någon kille i sådär 20/30 års åldern, satt och bomba på facebook hela vägen, blev typ tre stop på vägen helsingborg, halmstad och varberg, sen va jag framme i göteborg, yrade som en idiot haha, sen när jag väl tog reda på att tåget gick från spår 11 så tog jag av mig min väst och min röda tröja och på med min mff tröja, som sagt, stolt för mitt lag! vissa fick jag sne blickar, men fuck de? : ) så jag fick vänta en timme i göteborg sen kom tåget som gick mot stockholm, så på det och åka i 40 minuter och landa i vårgårda, där min syster och hennes man och min systerson hämtade mig, sen åkte vi poch hämta min systerdotter på dagis och hon blev mega glad! : ) sen åkte vi hit hem och tog de lungt lite, och jag kolla runt och så, sen körde vi in i byn och handla på hemköp sen till systemet och handla lite : ), sen kom vi hem igen och jag somna i systerdotterns säng, och hon ville verkligen inte sova med mig så hon gick ner, sen väckte linda& julia mig så gick vi ner och åt och sånt, super gott! och nu sover julia och lille pojken vägrar sova, haha, små barn you know ;) nu ska jag smyga upp och hämta mitt godis och va social (a) vi hörs imorgon eller sen! posss på er!

ღ tagga för idag och imorgon!

oooouf, de pirrar i hela min kropp nu! ska bara komma igång med städningen och sen duscha och fixa mig sen packa klart! idag blir de att se de bästa derbyt, mellan mff-hif, fy fan va jag e taggad och ska vakna upp hes som en idiot imorgon bittig och träningsverk i hela kroppen efter allt skrik och hoppande, och hejande, fy fan va taggad jag e de e så sjuuuukt, när jag har fotboll i sinnet blir jag galen asså, jag har inget annat i huvet mer än fotboll& skrik, blir helt, meeental! haha.. menmen Idag kämpar våra mästera mot äckliga hif, på hemma plan för vårt lag, och vi ska se till att heja på dom ända in i sista sekund! Kom igeeeeen malmö! <3

och imorgon åker jag ju booooort en vecka, otroligt skönt! (: 


ღ inte för att skryta eller så ;)


veckans bild på "svenskamodellbilder.se" (a)

ღ bildbomb!








ღ min pappa förvånar mig!

haha skulle aldrig kunna tänka mig min pappa i ett solarie, 
men jo, jag, mamma& pappa tog bilen bort till badet, dom tog vars tio minuter i stå upp solarie (eftersom 10 min är max i ståupp) och jag tog 20 i ett vanligt, min pappa är sjuukt brun i sig själv, men han blev inte brunare än mig?! hehe jag e stoooolt! :D 



nu ska jag städa så här e fint imorgon bittig när pojkvännen kommer! :) sen duscha & fixa mig sen antagligen träffa bellisen! :D saknar henne riktigt mycket ;( <3

ღ min förvandling i bilder

steg 1.
första blekningen 


steg 2:
andra blekningen


steg 3:
tredje blekingen


reslutat efter tre blekningar!
sen orkade jag inte mer igår.


idag forsatte jag med mina två färger som va kvar

steg 4:
färga mellanblond

efter:


Steg 4:
lägga blonda slingor


& sen blev de färdigt


ser ut som jag har mega näsa, suck ;(

iaf, här har ni alla som tjatat som bilder hit och dit och fram och tillbaka :), jag blev ändå ganska nöjd, men silverschamp& silverbalsam kommer användas tills vidare och det kommer blekas mer i solen, så de kommer bli bättre! (: dock e de slitet nu, efter dom två sista färgningarna, för de konstiga är att de inte alls blev slitet av blekningarna ;s .. 
Klippning& löshår kommer nästa månad!

ღ shopping med mormor



jeans från new yorker, 49:- som hittat ;o
(bild när dom sitter på kommer sen!)



silverschampo& silverbalsam 69:- / st
Blekning* 3   150 :-
mellan blond& blonda slingor 89:- 

nu ska jag färga håret, bilder kommer! posss :*

ღ frukooooost


& älska min naglar höhö!

ღ bazinga

gud va trött jag är!
sitter just nu och kollar tv med mamma och pappa, men efter jag skrivit klart här ska jag gå rakt upp och somna som en stock! 

idag har jag inte gjort allt för mycket, har faktiskt packat ner kläderna som jag ska ha med mig till min syster, lite tidigt men ja, jag längtar och tror att tiden ska gå snabbare så (a) , och nu är de in te länge kvar tills min pojke kommer hem heller ju :D! händer mycket dom närmaste dagarna känns det som, imorgon blir de iväg och handla hår saker med mormor, typ färg, silverschampo, hårinpacking och sånt där, men det får även bli det ända som handlas för denna månadens pengar, resten går till resan och liseberg :) hihi. 

som vissa vet skulle jag egentligen fixa mycket med mitt hår denna månaden, skulle ju till frisören och sånt men de blir att färga håret själv och löshår köpes nästa månad, men "steg för steg" bilder kommer ändå imorgon när jag färgat håret klart! : )
nåå väl, nu blir det natta cigg sen sova, natttti :*

ღ planering

Måndag (igår) : Möte 
Tisdag : möte med mamma och pappa, städa, klippa mig
Onsdag : köpa hårfärg, hårinpacking, batteri osv, färga håret
Torsdag : tvätta kläder som ska med till syster
Fredag : mysa med familjen, träffa lina& leo lite, 
Lördag : min pojkvän kommer hem från cypern och kommer hit! <3
Söndag : mysa med min pojkvän
Måndag : umgås med min pojke& hämta biljetter till mff-hif matchen
Tisdag : kanske till psykologen, kolla hif - mff& även umgås med pojken min!
Onsdag : tar tåget från lund 08.01 mot göteborg sen vidare till vårgårda
Torsdag : umgås med syster, hennes man och systerbarnen
Fredag : Liseberg med familjen hellström (: 

sen blir jag i vårgårda till antagligen den siste, sen den förste blir de student hos Elin (: 



ღ horngädda

satt precis och läste lite texter folk hade skrivit på mff's hemsida, hittade en söt som fick mig att skratta haha :)

Krya krya krya krya på ditt suddarben! 
Krya krya krya krya på ditt suddarben! 
JASMIN SUDIC kryar på sitt ben. 
Käkar rätt och dricker medecin. 
medecinen tar han för att SUDDA, SUDDA , 
SUDDA SUDDA BORT VARENDA EN!
kom tillbaka nu jasmin!
bli frisk i knäet och hjälp dina grabbar!

har även en liten funderare till er ;)

ღ kvälls videoinlägg


ღ Vi är malmö, malmö ff

kom precis hem från malmö-örebro matchen, 2-1 till malmö, så jävla härligt! lyckan, just då bollen flyger in i målet, den går fan inte att beskriva, kärlek till ett fotbollslag är inte som vilken kärlek som, men den kan göra en sur, ledsen, glad och ordlös, precis som riktig kärlek, i med och motgång vi följer vårt lag! Malmö FF <3


nu blir de snart maaaat i magen, kyckling, potatismos& brun sås, muuums! sen ska jag baka kladdkaka till ishokeyn, sverge-finland, får hoppas på fint guld till sverige idag! :D Vi hörs senare, posss!

ღ lillasyster gästbloggar


ღ jag har dåligt morgon humör..

shooo,
vakna för typ 45 minuter sen, men somna om så väckte mamma mig igen för en kvart sen, och jag är så jävla trött.. dricker latte nu och försöker bli pigg,

ska snart iväg och kolla när lillasyster spelar match i dalby faktiskt, älskar att se när hon spelar fotboll och se hennes framsteg för var gång! :) ibland blir jag lite sugen själv på att börja, men jag& bollar går inte ihop riktigt heh ;),
annars idag, händer väl inget skulle jag tro, skulle egentligen träffa "S" va de snack om, men jag får se om jag orkar, har faktiskt ingen lust att träffa killar just nu, och varför inte får ni svaret på ikväll eller någon dag snart iaf! så håll utkik för det kommer bli spännande nyheter ;) 

nej nu ska jag ta på mig och dricka upp min latte, vi hörs sen! posss

ღ fredags mys!


hahaha, så mongo det blev vid benen bara för solen :D men sött ju!
och ja jag vet mina säng kläder är röda och mina vägger rosa... sssccch :$

ღ videoinlägg med endast mig!


ღ mitt hjärta vill, min hjärnan sviker

förklaring till rubriken kommer när jag själv är säker!

igår tog min bästa vän philip körkort :), så han kom och hämtade mig sen körde vi till carro och lämna en klänning, sen hämtade vi alex, asse& linus på center syd sen körde vi dom hem, sen hem till philips faster och sen hem till philip, sen körde vi och hämtade lillasyster sen vidare till maxi och handla lite, sen hem till mig och myste till film& bb, underbart! men att säga hejdå va jobbigt...

nu sitter han på flygplanet mot cypern och ska bli borta  en vecka :( saknar han redan så det gör ont i mig, och värre kommer det bli.. är så sjukt nära på att börja gråta hela tiden.. men en vecka går snabbt! redan nästa helg är han hemma igen! måste tänka possitivt, sen får jag ha min mamma& lina som stöd för att tiden ska gå snabbre!

idag ska jag umgås med lina, max& dompan, ska bli trevlans, I think : ) skriver mer ikväll eller under dagen, poss på alla söta som fortsätter läsa min blogg! ni är awesome guys!

ღ I ♥ PLAYBOY

guuud va happy jag är!
äntligen säng kläder i playboy :D

FÖRE


BYTADE SÄNGKLÄDER
endast siden



EFTER


ღ min dröm

asså jag måste berätta om min dröm, så sjuuuuk x)

jag, lina, andreas, och typ tre killar till, va på ett sånt vatten palats eller vad man säger, där va typ pooler, stora basänger, lägenheter och allt i samma byggnad, men för att bada i bubbelpoolen behövde man en nyckel, som man skulle ta från en fot staty som där va massa klet i eller ngt, så andreas fick ta den till mig och lina, sen satt lina och typ, skala massa clementiner för det behövdes också? sen va man verkligen tvungen att ha badkläder på sig för att bada där, men det sket andreas i och hoppa i med shorts och t-shirt, men jag och lina skulle gå och byta om, och då kommer hon, typ, monstret? som va jääättte kåt i mig.. ehm ja.. och tog mig och lyfte upp mig och sa "inte nu" men jag lyckades komma låss och sprang till lina, så gick vi och byta om, sen kom monstret som påminde om hon e "the ring" och tog mig igen och sa samma sak "inte nu" men jag kom låss igen, och så sprang vi och bada, men helt plötsligt skulle vi sova, och av någon anledning la min bikini topp vid bubbel poolen, och lina hade glömt var hon lagt nyckel, så vi skulle leta efter den, så jag sprang runt i bh och troser i det här huset, sen kom vi på var nyckelen va, men då kommer monstret igen "inte nu" och då kom jag inte låss, jag skrek hela tiden efter lina men fick inget svar, men jag va säker på att hon skulle hjälpa mig, hon bar ner mig i källaren och hela tiden skrek jag var vi gick osv för lina skulle kunna rädda mig, och tar in mig i ett rum, liiitet rum med dubbel säng och platt tv, i sängen la ett till sånt där missfoster, och hon som bar mig la mig nära hon andra, jag flyttade mig ut vid kanten, och frågade "vad vill ni? inget snusk va?" dom båda kolla på mig och skaka på huvet, jag kände mig tryggare och la mig på dens ena axel och somna, 
sen vakna jag.

jag brukar aldrig komma ihåg så här mycket av en dröm, men denna drömmen va riktigt galen så va tvungen att skriva den direkt :D hahaha!

ღ 1,2,3 sen vill jag inte kämpa mer

jag lova mig själv att inte ägna en till tanke åt dig, men ändå gör jag det varje jävla kväll, ditt namn kommer upp i mitt huvod och jag tänker att jag inte ska tänka på dig mer, så försvinner du igen, efter en gång, så va jag fast.. & det känns hemskt att erkänna!

men jag tänker aldrig mer kämpa för någon kille igen, 
för dom kan aldrig någonsin ge något tillbaka, bara 
tomma ord& löften, ord som är osynliga och löften
dom ger för att kunna ha något att bryta.

ღ oboy, vilket vackert väder!

God morgon alla baaabes!
vakna för en bra stund sen, typ sådär en timme kanske, sen satte jag mig i solen lite, men hemskt vad mycket moln där e :o, så åkte med mamma och pappa till ica, maxi& jysk, så har jag precis kommit hem nu och äter en stadig frukost, som innehåller yogort, två skink mackor& ett glas juice, och väntar på lina, perfekt!

håller tummarna för världens bäta philip!

ღ om jag kunde drömma

Om jag hade vunnit en massa pengar finns det några saker 
som stått högst upp på listan, 
1. gett min mamma, pappa& lillasyster en fin, ny byggd lägenhet,
2. gjort bröstförstoring
3. tagit intensiv kurs till körkort
4. köpt en skit fin bil med tillbehör
5. gett pengar till mina systrar
6. köpt lägenhet till mig själv
7. köpt en amstaff hona
8. köpt kläder, smink, smycken, skor och väskor
9. åkt utomlands
10. köpt den perfekta inredningen till min lägenhet

topp 10 på min "önskelista" om jag hade vunnit några miljoner (: 
tänk en sån perfekt värld det hade blivit för mig då.



ღ drömmar håller hoppet vid liv.

Ah gud, nu är verkligen sommaren påväg, fy fan va härligt väder det varit hela dagen!

Börja dagen med att sola, ofc, så e mer brun nu, och det gillar vi mMm ;), sen över till läkaren, sen kom philip hit :D, så vi umgicks med min failj lite och sånt, sen kollade vi på "when we leave" sen åkte han hem, nu sitter jag och myser i min onepiece, och ska ner och kolla bb (: 
hoppas ni haft en bra dag!

ღ natt inlägg

jag kan inte sooova och det suger..
har kollar bröderna lejon hjärta,
läst lite ur gamla mormors dagbok,
legat och blundat sjukt länge,
inget går?! får väl sätta på en usel film och somna till den och ta tablett så jag kan somna, får hoppas på att det hjälper då.

hoppas alla oociala folk sover sjukt gott, för de vill jag med..

ღ gonatt sötnosar

nu ska jag ner, dicka upp min latte till en nattacigg som jag ska njuta till max av!
på med morgon rocken och ner i kylan sen bädda ner sig i sängen till en film, toppen.

imorgon börjar dagen med att sola, sen till min läkare och få sjukintyg&
sen sola, sen kommer världens bästaste vän, philip :D wiiihoooo! <3

får väl svara mina stackars kompisar på sms, fb& msn nu.. 


osmkinkat är bäst!
gonatt :*


ღ kompispris

gtjabba tjena hallååååå!

träna affro (eller hur det stavas) igår, det är en dans som e riktigt riktigt rolig, fast så sjukt jobbig, när jag vakna imorse hade jag så sjukt ont i benen och armarna, men det sket jag i, ut och perssade i solen lite, sen stack jag& carro och träna, först tog vi i som fan på gymmet sen in och simma lite och leka i barnbassängen haha (a) sen softa en kvart i bubbelbadet, sjukt härligt! sen gick jag hem, i bara biniki överdel och shorts, älskar vädret ;o

det roliga är att jag blir sjukt lätt brun, men till en viss gräns sen känns det som jag inte blir brunare ;o men kolla jag på min kropp nu, dör jag lite smått för mig själv, lite brun e jag allt ;)






älskar ven min nya piercing i navlen :D, men ska snart byta till en hängande (: 
tvekar dock på vilken, så ni får hjälpa mig sen, men kolla va brun jag e hihih
bilderna e helt oredigerade!

ღ det e dags för lördagsmys!

vi kunde inte grilla ikväll, så vi gör de bästa av saken :)





ღ mitt blod är ditt blod

Okej, jag är riktigt utråkad?! 
ska snart ner och röka, sen kolla bb, sen ska jag in i duschen sen sova, imorgon blir de lund tiiidigt, sen kommer "S" till lödde vid sådär 7 tiden och så ska vi gå till stranden hihihi, mysigt! sen när han åkt hem ska jag väl hem och sova skulle jag väl tro! :D behver ju egentligen vila nu eftersom jag är sjuk, men sånt orkar
jag inte, är för rastlös...
sitter just nu och nördar facebook, youtube och msn, men inget kul allls....
detta inlägget blir ungefär lika tråkigt som förra, bara massa babbel, men bättre
det än att jag bombar facebook med onödigt skit, vilket jag gör just nu .. så bloggen
får lida lite istället :$ hihi, men vi bjuder på en bild på valborg som ingen har sätt förr?! :D


bara för jag älskar lina mest! :* <3

ღ jag vill sola..

men det e bara 11 grader ute och det blåser, 
börjar känna mig blek fan.. :( Hoppas på fint
väder i helgen så man kan sola, orka solarie nu
liksom ;) hiihihehu,
vill ha mysa sommarkvällar på stranden, gå hand i hand i solnedgången!


men idag blir det ingen strand osv, utan bara hosta upp lungorna och softa till musik, även städa lite, behövs till max! o.O meeeeeeeeeeeeen sånt e livet, jag e jätte rastlös.. :( menmen vad ska man göra när man e sjuk liksom, imorgon ska jag till psykologen, (y) tummen upp för det ja! ehmehmehmhem, jag är kiiiiing, men hm, jadå, nej nu ska jag inte slösa på orden mer, för jag har faktiskt inget vettigt att skriva, nÖffnÖff posssssssss


ღ just nu


ღ homesweethome

gud va allt gått snabbt nu..
sjukhuset
Kunde inte lämna urinprov för jag kunde inte pissa.. undertiden tog jag stick i fingret sen så efter typ en timme kunde jag pissa, jag hade tid kl 1 men kom in klockan 3, jag somna i soffan för att bli av med min smärta, och vaknar av att sköterskan klappar mig på huvet, så blir de in i ett rum och undersöka och snacka och sånt treeevligt.. precis som senast jag va där ska jag knarka lite tabletter nu några dagar, infektion i livmodern, ajajaaaj.. 3 ipren, 2 alvedon 4 gånger, 1 antibiotika& 1 antidepp, allt detta ska jag ta dagligen nu, kuuul.. antidepp ska jag ju fortsätta ta fast jag blir frisk från infetktionen, men den plus massa annat skit, aldrig kul :/
direkt efter sjukhuset
ner till apoteket, handla värktabletter och hämta min antibiotika, sen vidare till hjärup där min lillasyster skulle spela match, dom förlora tyvärr med 4-2 , men dom va så klart super duktiga ändå!
nu
ligger jag nerbäddad i min lillasyster säng och väntar på mat, är så sjukt trött och har ont.. så tycker värktabletterna kan börja värka nu :/, ska kolla lite på full frys nu sen ner och äta sen fortsätta kolla det tills bb börjar, 
possss ;*


min lillasyster e bleeeeek :$

ღ monster i gadroben

Precis vaknat i lillasysters säng, eftersom carro och Qasper sov i mitt rum inatt, eller ska jag va helt ärlig vakna jag för 45 minuter sen heh (a) , har fortf sjuuukt ont i magen, smärtan blir värre.. ska bli skönt att kolla upp det idag & hoppas på att det går över. Ska snart ner i duschen sen klä på mig och sätta upp håret och sånt. 
Vill ni veta vad som fanns i mitt packet igår? ;)



hihi I'm love it! :D 
den ska sitta på min kropp när jag ska in till sjukhuset. wish me luck.

ღ packet

Idag blev jag vckt av tre samtal på rad av lina, jag svara inte dom två första gånger men tredje gången tänkte jag att det va ngt viktigt, och ja det va det, så jag resta mig upp tog på mig första bästa plaggen jag hittade sen rusa jag till henne, efter en stund fick jag sms att jag hade ett packet att hämta på posten, så vi tog hundarna och gick dit, sen hem till Lina igen, då va hennes syster hemma, så gick vi hem till mig så byta jag om sen gick vi tre till pizzerian och kööpte pizza mMm, sen hämta sandra mig och jag hade så himla ont i nedre delen av magen, sen kom vi hem, och jag la i min säng och grät så ont jag hade, kunde inte sova eller något, sen fick jag en atarax, så somna jag i ca en timme, och sen blev jag väckt, och då hade jag så ont så jag inte kunde somna om,  och just nu har jag också äckligt ont. ska till sjukhuset imorgon kl 1 iaf så ja.



ღ hata, hata, hata göteborg!

ligger och drar mig i sängen och har gjort det sen carro ringde klockan 9 och väckte mig, ska snart ner och duscha och sånt, sen kör jag, mamma& carro in till malmö för att hämta biljetter till kvällens match malmö ff - ifk göteborg det tar malmö lätt! 
efter biljetterna är hämtade ska jag möta philip sen umgås med han till typ 5 sen blir det in till malmö, lovely day!



ღ du är min uppätna kaka

ja jag sa att bilder skulle komma in från gårdagen, 
och här kommer några, blev inte så många bra, men
man ska bjuda på sig ;) sooo juuust eeeeeeenooooy!









& sen åkte vi till lund att foto tiden tog slut, 
meeeen, här en bild från lund, och nu ska ni lida med mig..

mitt knä blödde och thightsen fastande i blodet.. aaaj :(

väl hemma hos kristoffer med carro& kristoffer, fick jag 
av thightsen och tvättat såret.


så lite valborgs bilder, gonatt!

ღ gårdagen, huh?

skrapar upp knäet, ngn brud går förbi mig och slår mig på armen utan att jag ens hinner reagera?! äckliga killar som försökte ta en mellan benen när man gick förbi, misshandel, knappt träffa någon, tidigt slut på kvällen, 

menmen, det va väl helt okej ändå, träffa ju beex! och även några till så ja, blev tyvärr inga bilder inne från lund :s men bilder kommer iaf från helgen så fort jag kommer hem ikväll :)

RSS 2.0