ღ dags för uppdtaering av livet kanske?!

guuuud, jag har helt glömt att skriva ju.. kasst =/
kom precis hem efter en plåtning, fick sluta en timme tidigare eftersom jag mår jääävligt dåligt..
men de e mitt eget fel eftersom jag va inte direkt nykter igår när de va sovdagsm heh (a)
had een awesome kväll med awesome folk, allt va fucking awesome så de så! :D
första festa lite här hemma för att fira moster min och sen till krogen och skrika och skämma ut sig, sen hem och skämma ut sig ÄNNU mer! inte lätt ;) hehe..


ღ riktigt härlig gårdag!

Först vaknade jag med cajsa, sen åkte hon hem och jag åkte med bella till landskrona vilket skulle gå snabbt men vi yra runt på tre olika ställen haha xD sen hem så kom lina till mig, sen träffa vi viktor & andjelo så körde vi till staffanstorp och satt på andjelos pappas bar/resturang och jag och lina fick två drinkar, mojito& piña colada& jag fick en cider också, mycket gott mMm! dock va mojito väldigt sur så de sved på min tunga som faaaan haha, men piña coladan hjälpte som fan mot de, sjukt mjuk smak! och ja jag vet att de va måndag igår men vaaad skaaa man göööra (a) haha.

nu ska jag alledses strax ner i duschen sen fixa mig sen kommer lina hit, :) så får vi se vad vi ska göra! :)

bilder från igår!

bella i landskrona!


jag i landskrona, sjukt intressant ;o hhahahah


lina& jag i staffanstorp, paaaaraply mMm (L)


andjelo


liiiina den fiiiiina


andjelo& viktor


mojito


piña colada <3!

såja, lite bilder också! :D hoppas ni hade en bra gårdag och får en bra dag idag! (:

ღ jag är den jag är och säg vad ni vill

jag har i många år funderat på om det kan va så att jag e bi, för jag har så länge jag kan minnas kollat in tjejer, grundligt! och har kommit fram till att det måste va så för jag tänder på både killar och tjejer, och de gick jag ut emd på facebook, vilket kanske va dumt, eftersom folk regera som dom gjorde på de! men jag står för den jag e och skämms verkligen inte, de e jävligt nertryckande när folk klagar på de, men sen skrev jag ett inlägg som blev vädligt gillat!



kommentarerna får mig verkligen att bli varm, de e inte många kommentarer men jag vet mångas stöd jag har mot dom som ogillar de, jag har min mamma och de värmer som mest! och även lina och många fler! jag fick panik när några började gnälla och frågade min mamma "hade du tyckt mindre om mig om jag va bi?" så kom hon upp till mig och fråga när jag kom på att jag va de och jag förklarade för henne och hon förstod mig, och va helt och hållet på min sida och frågade hur jag kunde fråga något sånt dumt som varför hon skulle tycka mindre om mig för de och sånt, sen frågade jag lina samma sak, men hon sa "absolut inte, hade stöttat dig" så där fick hon också sanningen och jag e faktiskt stolt över att jag vågat gå ut med de offentligt, jag har aldrig vågat säga det till mina tjej kompisar (antagligen för jag kollat för mycket på fucking åmål.. hahah) nej men tror att vissa ska tro att jag ska börja "ragga" och sånt på dom, absolut inte?! är inte den personen som går på mina kompis, varsej killar eller tjejer, och för den delen tar jag aldrig första steget, men ja, dom som lämnar mig pga de visar bara att dom va falska vänner, jag har dom jag behöver och jag e stolt över mig själv! Nu e det en sak till jag slipper bära på, jag börjar verkligen gå mot rätt håll nu! :)


Mobilbloggar

Första gången jag bloggar genom telefonen haha.. Men detta ska nog hjälpa mig att va mer aktiv sen svarar jag på era kommentarer genom datan :). Just nu kollar jag och Cajsa på den första twilight filmen, första gången bella träffar edwards familj haha ;) sen blir det att kolla dom andra två om jag lyckas hålla mig vaken ^^ e verkligen trött men älskar twilight! Kalla mig nörd om du vill (a) men jag skriver mer när jag e inne på datan :) posssss sötnosar!

ღ ni kollar snett på oss, och vi gillare!

Nu har min älskling precis åkt hem :( tack för en rolig kväll igår och en mysig dag idag! (v)

just nu pumpar jag musik som fan och funderar skarpt på att börja skärpa mig med bloggandet, jao så får de bli! jag ska bli bättre igen ;) vet jag sagt det några gånger men det kommer, det kommer!

Igår stack jag hem till en kompis vid namn oscar och kollade film med han, "the karate kid" älskar den filmen! sen stack jag hem vid 11 tiden, sen kom bella vid halv 12, vid 1 eller något kom "j" you know? ;) och nicklas& ngn till minns inte vad han hette, mycket trevligt, verkligen!
vaknade brevid världens finaste flickvän imorse, sen har det bara varit mys hela dagen och om en liten stund ska jag ner i duschen sen träffa lina skulle jag troo!


sova med världens finaste!

my dear, my love <3


min läpp hade oooont igår! =(

nu blir de att försöka göra en hemma gjord latte för första gången om där finns kaffe (; sen duscha sen ut! poossss


ღ nya sjärntecken?

jag läste nog det sjukaste precis, fy fan va sne jag blir, jag ahr för fan tattuerat in mitt sjärntecnken, vill säga, vädurs tecknet (tattueringen på benet på min header)
är det inte sjukt?

Har du stenbocken eller fisken som stjärntecken? Kanske inte nu längre. Förändringar i jordens axel har resulterat i att vi har fått nya stjärntecken.

Det astrologiska fenomenet rapporterades förra veckan av astronomen Parke Kunkle, från Minneapolis i USA, som upptäckte felet. Den astronomiska observationen har orsakat stora diskussioner i astrologikretsar runt om i världen.
Innebörden av upptäckten är att människor, som dagligen läser horoskop, nu helt plötsligt fått nya stjärntecken.

Anledningen till felet är att jordklotet befinner sig på en annan position i dag än för 3000 år sedan när astrologins grunder lades. Jordens axel har helt enkelt ändrat sin position i relation till stjärnornas position på himlen.

Enligt teorin som nu lanseras, kan man upptäcka att man är född i ett stjärntecken som man aldrig har hört talas om, nämligen ormbäraren. 
Solen befinner sig i stjärnbilden ormbäraren under första hälften av december, men trots detta återfinns inte ormbäraren bland djurkretsens stjärntecken.
Fakta: Ditt nya stjärntecken

Stenbocken: 20 jan - feb 15
Vattumannen: 16 feb - 10 mars
Fiskarna: 11 mars - 17 april
Väduren: 18 april - 12 maj
Oxen: 13 maj - 20 juni
Tvillingarna: 21 juni - 19 juli
Kräftan: 20 juli - 9 aug
Lejon: 10 aug - 15 sept
Jungfrun: 16 sept - 29 okt
Vågen: 30 okt - 22 nov
Skorpionen: 23 - 28 nov
Ormbäraren: 29 nov - 16 dec
Skytten: 17 dec - 19 jan

källa: http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=5912226


ღ jag har fastnat för dig (8'

Rastegar ft. patrizia - om vi inte
spelar just nu i mina högtalare medans jag sitter och väntar tills klockan blir prick så jag kan skölja ur min hrfärg mihihi! :D fick bli brunt emd blonda slingor :D, bild kommer sen eller något! :)
vi hörs senare, för nu e de maaaat! =D


ღ saknad om något speciellt

fan va jag saknar att ha någon att mysa med, en som man älskar och älskar en tillbaka, en som man kan delja både skratt och tårar med, bara ligga och mysa och kolla film, va ute och festa med bådas vänner, en som förstår sig på en, som kan höra av sig först, håller om en eller håller en i handen framför hans vänner, en som inte skämms för en hur man än ser ut, ny vaken eller super fixad, en man kan dela mycket minnen med, en som är trogen och förstående.. Dröm killen finns där ute, men jag har inte mött han än..


ღ bloggsvar!

är med i http://juliahillgren.blogg.se/ och tävlar om bloggsvar, gå in och kicka på henne blogg vettja, över fin! ;)



nu har jag precis gett doris& tuttis mat, syrsor, USCH! men de såg faktiskt skit fett ut när dom skulle ta dom heh (a) och bytat till dom så nu har dom de fint! :) nu ska jag bege mig ner i duschen, sen kommer lina och senare kommer två trevliga ystadsbor! :D vi hörs ikväll eller imorgon. poosss

ღ Doris& Tuttis

äntligen, efter denna långa väntan har jag köpt två bebisar!


myser på mammas mage :*


ღ nu behöver jag er hjälp!

som ni ser i inlägget nedan så har jag klippt mig, något likande page :) , men de e så att jag ska färga de också, imorgon typ eller något, men vilken/vilka färg/er tycker ni? slinga? hela håret i en färg? eller något annat? need help!
just nu är det svart med bruna nyanser i.


nu ska jag städa undan lite på mitt rum, sen ner i duschen sen fixa mig : ) senare idag kommer "J" en sväng till löde eftersom jag inte träffat han på typ öööver en vecka nu :o & just de, min nya tattuering är redan bestämd, dock ska "J" rita upp den till mig för han e riiiktigt grym på att rita så jag lämnar det i hans händer ;) sen får jag se när jag får tid och så, men om ca två veckor I hope! :D


ღ ny frisyr!

klippte mig igår (:
eller rättaresagt, min syster caroline, klippte mig.
hiss/diss?


höger sida



vänster sida


bakifrån

dåliga bilder som faaan, men ja, ngt sånt! :}


ღ den längtan, den evige väntan..

Det finns en sak jag längtar efter, men inte kommer få, på många år..
känns iaf som en evighet, det e så mycket man ska tänka på, shit asså..



ღ du skulle varit här hos mig nu..

visat mig vilken väg jag skulle gå och hjälpt mig att kämpa,
du skulle sagt åt mig att kämpa fast det e svårt,
du skulle sagt till mig att aldrig ge upp, att stå på mina ben och va modig,
men jag e feg, jag vågar inte, jag kan inte be för något som inte finns, jag kan itne finna det, det jag söker, jag kan inte finna din värme längre, e du borta från mig nu? har du lämnat mig nu? jag ser allt svart och jag vet inte om jag klarar detta, tomheten efter du försvann blir tjockare och tjockare för var dag. Ska jag kunna hålla det ända och sista löftet jag gav dig? när du efter en lång kämpan gick upp för trapparona mot himlen, kan du fortfarande se mig ändå? kan du fortfarande hjälpa mig att le mot svåra saker? du finns inte här mer och jag känner det, en tår faller sakta ner, och jag känner tomhet, längtan, saknad, tomhet för du försvunnit, längtan efter att få träffa dig igen, saknad för jag inte vet när. Dom säger att tiden läker alla sår? men e de sant, kan du svara på det? kommer mina sår bli läkta?
skulle du veta mitt namn, om du såg mig i himmlen?
skulle det bli desamma, om du såg mig i himmlen?
jag måste va strak, och börja om, för jag vet att där
inte är mer tårar i himmlen..

jag vågar inte längre visa mitt rätta jag, visa att jag e svag, visa att varje dag är en kamp, kommer jag någonsin kunna göra det igen? jag vill ha dig här, låta dig visa mig min väg. Gud va jag saknar dig.. :'(


ღ finns de något som heter karma?

isåfall har jag nog blivit utsatt för den..
sån otur jag får hela tiden så.
• panikångest´
• bröstkorgs inflammation
• äggledarinflammation
• sårad
• punkterad lunga osv
• & lite annat smått& gott.

säger fan som mamma, hade jag varit
en hund hade jag redan varit avlivad!

ღ uppdatering från akuten!

såja, nu e jag klar på akuten.
fick göra ngr prover och sånt "mysigt", & det utgick till två nya pencelliner eftersom jag har äggledarinfektion, de gör verkligen sepe ont.. ska ta pencellin i 7 dagar om det hjälpt till dess annars 10 dagar, så vi får se hur det går, men hoppas på att det blir bättre.

ni kan gläjdas åt det, eftersom då kommer min blogg va aktiv under tiden jag har ont eftersom jag inte kommer orka något typ.. känner mig sjukt häning och slö just nu, pain as hell.. men ja nu vet ni, fuck urinvägsinfektion som sprier sig säger jag bara!

ღ kom nyss hem från akuten

som många av er vet så har jag problem med magen, eller ngt..
har dock sjukt ont i äggledarna och livmodern eller ngt skit, bränns
i magen, och magen e till och med svullen nu?! :s wtf liksom.. men
dom hade "jobbiga" partienter sa dom haha, så fick tid imorgon 11:40
så får vi se hur det går, ska göra ultra ljud, sånt kisse prov (mys o.O),
blodprov, osv, skriver mer om det imorgon, nu måste jag sova, håll
tummarna för mig imorgon så skriver jag när jag kommer hem.



ღ pimpade naglarna snabbt (;

Haha misslyckades som faaan med att "pimpa" mina naglarna, men fuck de :d gulligt med rosa och vitt ändå ju ;) lovely!



där har vi dom! och jag vet attt mina naglar e ojömna men vad ska man gööööra liksom :/

och visst ja! efter många om och men har mamma nu fyllt på min mobil! wiiho, nya sms och nya pengar, love it! ;)

ღ dusch sen sova!

nu ska jag in och ta en varm och skön dusch
sen krya ner i en ny bäddad skön säng! perfekt

Imorgon blir det att leka med Victor& Lina för jag orkar inte sitta hemma längre, fyra dagar hemma och inte gjort ett skit, det suger! :o dock gör magen ont som fan nu igen :(.. så får ta ngt att äta, ta min pencellin och två värktabletter så ska jag nog kunna somna utan pain! I hope.






ღ sanningens ord

kärlek välj att ta de med kär eller som en lek
säg aldrig orden jag älskar dig om du inte vet vad det betyder
börjar aldrig hata någon du någongång älskat
kärlek kan va skit men den dagen du hittar den rätte inser du att kärlek är underbart
att vara kär är inte samma sak som att tycka om
om du är kär är det som en stark ström genom hela kroppen
kärlek är som ett spel, man måste bara lära sig dom svåra relglerna
han måste sättas på plats annars vet han inte vad han ska sitta.
Det sista är inget illa menat mot killar, men många killar e så att dom tror dom kan göra hur dom vill och vad dom vill, så man måste visa deras plats direkt!


ღ god morgon underbara ni!

vakna för ca en halv timme sen, riktigt skönt att sova ut!
mitt rum ser ut som ett bombnedslag eftersom min syster har flyttat hem, och flyttat in i mitt rum, vilket suger! men vi får fixa de idag, vi har sagt att vi ska göra de iaf och då måste vi faktiskt göra det också, men vi får se, vi är ju lata haha ;)

Idag blir de nog bara chill, har nämligen fortfarande ont..
Imorgon blir de nog också bara chill, vi får se hur jag mår
På måndag ska jag antagligen till Landskrona om jag mår bättre,
På tisdag ska jag till kävlinge! för då ska jag må bra iaf höhö.

lite planering och påminelse till mig själv,eftersom mitt minne, suuuger (a)


ღ jag orkar fan inte va sjuk..

Fyfan, har du någonsin haft urinvägsinfektion?
visst är det inte så hemskt mer än när man e på toa?

men jo, de e de! har man kraftig så e de hemskt heela tiden, de gör så ont i nedre delen av magen så jag vet inte var jag ska ta vägen, min pencellin hjälper inte och jag tror jag ska explodera,& har ont i nedre delen av ryggen också, jag tror även jag fått en infektion i kroppen med, e helt slö, känner mig febrig från och till hela tiden men tror nt jag har feber, iofs har jag tagit värktabletter nu varje dag innan jag tagit tempen, och de har jag gjort nu med så vet ju inte om jag kan lita på temepen, men ja.. hatar detta vilket fall som :(


ღ dröm outfiten!

älskar denna stilen!


Linne DC - 299 kr
jeans Nikita - 1299 kr
rosa fox tjocktröja - 649 kr
svart DC tjocktröja - 849 kr
skor adidas - 599 kr 
sammanlagt 3695
alla plagg är från junkyard.se


ღ älskar att inte va hel svensk...

.. för det gör att jag får sjukt lätt färg i solariet och på sommaren ;)
kom hem från solariet för en stund sen, tog en kvart med sandra,
och när hon kommer in till mig när hon va klar så va det en stor
skillnad på oss, eftersom jag har lättare för att bli brun än hon ;)


(ser dock inte så jätte brun ut på bilden! )

sandras arm överst, teddies i mitten& min längst ner,
där ser ni skillnaden mellan mig och min syster ;p

ღ en verklighetsbaserad historia..


fortsättning följer...

ღ familjen stadler = knas familj! <3

Min familj är så jävla sjuk, men ändå så underbar!
min syster sandra, har nog aldrig ätit brunsås innan, så tog hon brunsås till maten igår, jag, mamma, pappa& louize vrålar rätt ut "VAFAN GÖR DU?!" sen börjar alla as garva hahahahaahah.
precis när vi kollade på karate kid så bad jag mamma pausa filmen så fråga hon varför så svarar jag "för jag vill hämta macka" och hon vänder sig och kollar på mig som jg är dum i huvet, eftersom jag äter så lite som jag gör och hade precis tryckt i mig maräng swiss.
& efter filmen skulle jag leka vig, men de gick ju inte så bra, HAHAAHAHAHAAH.. film kommer ;)
nej gud va jag älskar min familj! <3

ღ ingen insperation kvar.

okej! jag erkänner, jag har blivit kass på detta igen, jag vet inte vad jag ska skriva om, mina besökare sjunker, jag suger på att svara på era kommentarer, jag är inne skit sällan på bloggen eftersom jag knappt varit hemma på en vecka, men jag ska försöka bättra mig jag lovar!
MEN
nu skulle jag behöva er hjälp, ni ska bestämma ett tema åt mig, vad nästa inlägg ska handla om, alla svaren sparas, och när det kommer ett inlägg som du valt kommer du få en fet länk också! så vad tycker du jag ska skriva om? mode? kärlek? svek? hat? lögner? barn? mitt liv? hiss/diss? dagens...? ja, you get the point? (:


ღ shoooooo

haha jag har varit hos "j" sen i Lördags och kom hem idag, drf har jag inte bloggat!
men jag hoppas allt är bra med er?
själv är jag helt utmattad, och vet itne vf eftersom vi inte gjort ett skit?! och min skalle värker osv osv osv.. laaagom segt : /

sitter i min äckligt sköna säng och softar med musik och sånt jappjapp! men vill göra ngt för jag e rastlös.





tänk att detta snart är redan ett år sen! ;o
om sisådär 3 månader ungefär e de ett år sen, riktigt sjukt. minns det som det vore förra veckan.

ღ 2011 nytt år, ny lycka, nya svek

hade ni en bra nyår sötnosar? : )

gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja gjorde jag säkert
höll du några av dina nyårslöften? hade inga :)
blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? inte vänner min två av mina systrar :)
dog någon som stod dig nära? mjo.
vilka länder besökte du? haha sverige :(
är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? money typ haha
största misstaget? hahahah.. inget jag kan säga här, men man kan kalla de misstag iaf.. :/
bästa köpet? ehm, min tv tror jag :p
vad spenderade du mest pengar på? cigg& påfylling till mobilen (a)
gjorde någonting dig riktigt glad? ja.
vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2010? waka waka med shakria skulle jag tro :p
var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? ehm, jag vet faktiskt inte.
vad önskar du att du gjort mera? träffat mina vänner mer, och festat (y)
vad önskar du att du gjort mindre? ungefär samma sak som på misstag, men de borde inte ha hänt ens.
hur tillbringade du julen? mamma, pappa, mormor& lillasyster här hemma sen en massa på juldagen
blev du kär i år? myes.
favoritprogram på tv? hm, ph kanske, annars typ, how I meet your mother och dom där programen ;)
vad gjorde du på din födelsedag? minns faktiskt nt, tatuerade mig, köpte data och ehm, bara va hemma typ, sen va de ut på fredagen
årets tidning? merto och se& hör (a)
årets konsert? nrj in the park& maskinen (h) hahaha.


haha, årets första bild, får bli på min playboy säng, japjjapp! ^^


RSS 2.0