ღ idag är det ingen vanlig dag!!!

För idag är det min födelsedag, wiiiihooo.. hihi

guud va längesen jag bloggade nu, det har hänt en massa saker nu under tiden, men orkar faktiskt inte skriva allt, så tänkte att jag börjar om på nytt och vi glömmer det förflutna jag skrivit :)

ska snart få rummarna loss och börja fixa mig, måste ju fixa mig lite extra mycket idag eftersom när jag komemr hem från jobb kommer här redan vara gäster, lite nervös e jag faktiskt, för pontus, han jag va tsm med från september - decmeber nu förra året, har jag inte träffat sen i mitten av december typ, och han kommer hit odag med oskar& sara, men jag e så jääävla glad att dom kommer :D
nej nu måste jag faktiskt ta fram kläder och allt sånt som ska göras, possshaj!

ღ the situation’s dirty, dirty dirty, dirty

Hejhej!
kom nyss hem från jobb, gick som vanligt inte bra, :s 
känns riktigt skitt att de går så dåligt varje dag! men
det kommer, som dom säger så vi får va optimistiska :)
Massa samtal påvägen hem, först ringde Lina och pratade medans
hon väntade på bussen i Lund, sen ringde Simon (min blivande man)
och va social, och mitt i vårt samtal stör min pappa, så jag parkerar
simon och pratar med pappa, sen snacka jag med simon igen, så bröts
det, :( men vad ska man göra liksom!

Nej fy fan va trött jag e, men längtar bara tills jag ska börja träna,
snart smäller de, göra kroppen reda på heeeet sommar i år mMm ;)

ღ skin skin som den sol du är!

tjena, sho, japp, vad händer bitches?! =D
har inte varit inne på bloggen på dagar nu :o, kom på det typ igår, bah SHIT jag måste in på bloggen haha! menmen, e man upptagen så e man ;) det e mycket på jobb så och när jag kommer hem från jobb är jag heelt slut i huvet! menmen gilla läget liksom vad ska man annars göra? :D

Tänkte börja med en billlig bloppis snart,
så nu vet ni det, håll utkik, helt nya kläder& skor
och kanske något mer smått och gott ;-D POSS!

ღ Never give up!

Vem ska torka din tår när den faller så sakta och kall,
Vem ska höra dig skratta när du mår som bäst,
Vem ska se dig le när du väl blivit lycklig,
för min vän, tro mig, en dag i livet är din,
den dagen blir du lyckig, du kommer kunna le

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, mer än att du betyder så jävla mycket för mig, jag tänker varje dag, "hoppas han mår bra, undra vad han göra, varför hör han inte av sig, kan skicka ett sms så jag får veta att han mår okej," men jag vet att du inte mår bra, jag gör allt för att hjälpa dig, du är en kille jag sett "glad", en kille som har visat att han är stark, en kille som döljer sin sorg.. men vet du vad? det är inte bra att dölja den, jag gjorde det, jag visa inget för folk jag umgicks med, men det blev bara värre, till slut började jag visa istället att jag inte mådde bra, och jag fick stöd, folk trösta mig när jag grät. Men jag vet också att det är mycket som är olika från mig och dig, men en dag kommer "Hon" vakna upp och inse att hon inte behandlat dig bra, bara Hon gör det i tid, du vet vem jag menar.. Att höra att du gråter, skär i mig, jag blir själv tårögd och vet inte vad jag ska göra, jag sitter liksom här, några mil bort och kan verkligen inte ta mig till dig och inte du till mig, jag känner mig så hjälplös, och jag vill inte be dig att sluta skriva, för jag vill inte att du ska sluta skriva, men dock tycker jag att vi får ta och börja ses, bara gå och snacka och sånt, jag behöver verkligen någon till det& jag vet att du är bra, jag vet att du förstår vad jag pratar om. Men vet du vad, ditt hjärta är av guld, och ett guldhjärta som sitter på en kille är cellsynt, och det ska man inte få att sluta slå, den dagen det gör det, usch jag vill inte ens tänka tanken.. men vet du vad jag kommer göra då?! Jag kommer bryta ihop, sen när väl min chok och allt har lagt sig kommer jag leva mitt liv precis som att jag lever det för dig med! Men dock kommer jag inte klara det lika bra som du, du är stark mitt hjärta, du kan, du måste!! Iaf för min skull, som du sa själv igår.. jag e glad att jag kan ge dig styrka nu när jag själv börjat må bättre, jag e glad att du känner stöd från mig, jag är så jääävla glad att d vet att jag finns för dig oavett vind, snö, regn, sol, Jag står alltid här, beredd att öppna mina armar om du faller, dom e alltid öppna för dig, glöm aldrig det! Du är stark, sluta aldrig kriga! We can do it togehter you know it right?! BIG LOVE! ♥

ღ varför ska kärlek va så svårt?!

Hemma från jobb nu, det gick skiiiit idag.. säkrade inte en ända domän, och jag har mått illa hela dagen, tur folket& solen ändå gör en glad.. nu har jag precis ätit pizza och kollat lite o.c, så nu tar jag bara det lungt till musik, vill bara att denna dagen sa ta slut så man kan börja om imorgon, med lite gladare miner!

ღ säger nu gonatt sverige med bilder!








I (L) min älskade robin hood!
han har funnits vid min sida alltid,
en trogen kille man kan lita på hihi :*

ღ grattis världens bästa kämpare! <3

min pappa fyller 49 idag!
& varför det blev just "kämpare" i rubriken är för
att min pappa har kämpat för sin familj, och de e starkt! <3
I will always love you daddy!

Kom precis hem från jobb nästan, det gick ju bra :D, har ringt själv hela dagen förutom en timme där jag och natha turades om för voi orkade inte haha, men jag fick även en försäkring tecknad och det e jag jävligt glad över! och norska e faktiskt inte så jätte svårt, bara dom snackar lungt haha, men när det går snabbt, då jävlar i de! xD haha & ang personerna på jobb, aah härligare människor får man fan leta efter! så jävla underbara är dom, det är sjuuukt! love it. 

Nu sitter jag bara och lyssnar på musik, och längtar till helgen eftersom jag får hemligt besök då ;) hehe. 

oooh vet ni vad?! jag blev jätte ledsen igår..

r.i.p min älskade piercing :'|


jätte dålig bild!
men dagens outfit
svart jeans med "läder" på knäna
Begie likande tröja
brunt skärp med nitar
svarta skor med klackar
jet set klocka
pärlarmband
chanel örhänge,
ringar, 1 med ett kina tecken, 1 med hjärtan
rosa halsduk
& såklart mitt älskvärda halsband som jag aldrig går utan!

Första dagen på jobb avklarad!

Hej hopp! Denna dagen har varit en SKIT dag.. Först försov jag mig imorse, men hade tur och kom i tid ändå, väl framme i malmö flöt allt på, sen skulle jag ringa ett företag, och det e ju NORSKA företag, så jag fatta inte ett skit men ändå, sen tar jag tåget till kävlinge med natha och coffe, tåget va försenat, sen körde det max 110 hela vägen, stannade några gånger helt random, ah.. Jag fick spel. Men nog om det, nu är jag iaf hemma, har nyss fått i mig lite mat, så snart bli det upp i sängen och kolla film, men tänkte att jag får skriva ett inlägg via telefonen snabbt först, svara på era kommentarer sen! :)

ღ det går bra nu kompis, det går bra nu!


ღ ska man bli naturlig?


ta ut piercingen i läppen och ögonbrynet?
eller låta dom kvar? oooh.. jag vet inte :(

ღ jag älskar mysigt liv!


haha sjukt rälig bild! men ändååååå,
nu ska jag ner och borsta tänderna och tvätta av masken, 
min hud kommer bli så len och fin! mums ;)

ღ mys musik& tända ljus

Godkväll! :)
nu var denna måndagen slut och idag har jag bara tagoit det lungt hos mormor med mamma, pappa, mormor& lillasyster, åt middag där och sånt mysigt :), sen bara kollat tv och degat framför datorn. har tänt lite ljus nu så jag ska bli trött och lyssnar på mys musik! älskar det. 

just nu älskar jag livet riktigt mycket,
- har fått jobb
- ska ta körkort så snabbt som möjligt
- har satt upp mig på lägenhet, en två här i lödde, jätte fina lägenhet faktiskt!
allt bara flyter på!
nu ska jag bara se till att bli frisk också :o haha. vårdcentralen imorgon, så får vi hoppas att de går bra :) men de ska det nog göra!

nej nu ska jag va social på msn och sen försöka sova, natti! :*

ღ har inte haft tid att blogga!

Hejsan! Jag har inte riktigt haft tid att blogga eftersom jag åkte till cajsa nästan direkt när jag vaknade i förr igår, så sov jag där till igår. Vi fixade mitt hår, färga de, limmade på löshåret osv! (: sen kom Fanny& Mathilda och tog en cigg och snacka lite, sen stack dom, då fortsatte vi emd mitt hår, sen kom Maxine sen direkt stack vi ut och mötte Filip, så åkte vi runt lite och sen hem till Cajsa och kollade smurfarna (HAHAHAHA!!!) och någon anan film som gick på tv, och jag var ööövertrött så jag skrattade hela tiden sen höll jag på att somna och det ena med det andra xD

Igår
vaknade vi, så åt vi frukost och jag fixade mig lite, så kom mamma, pappa& mormor och hämtade mig, så åkte vi till Eslöv och kollade när lillasyster va med i "bäst i femman", alltså en simtävling : ) dom kom 3 av 6 femte klassare så det va ändå bra! :D sen på vägen hem släppte som mig i Kävlinge, så stack jag hem till Pontus och umgicks lite med han& linus, sen stack linus, så tog jag och pontus det lungt med film och sånt! sen åkte jag hem och då kom min älskade Lina till mig hihi! Så tog vi det bara lungt till big brother och datan och lite sånt! 

& imorgon skulle jag egentligen börjat jobba, men nä det skiter sig! eftersom jag e sjuk! har nog någon sorts infektion i kroppen, min piercingar har regerat och blivit röda, den i läppen har aldrig varit inflamerad och dom i ögonbrynet& navlen har nog aldrig riktigt läkt men dom har reagerat mer än vanligt, jag hostar så det låter som mina lungo ska fylga ur mig, jag i förkyld& nyser hela tiden, mina ögon& öron kliar så jag håller på att bli galen, halsen e cp, och ja, ren kaos med andra ord! orkar verkligen inte va sjuk, speciellt pallar jag itne att det första man får göra på ett jobb är att sjukanmäla sig, jag skääääms! men vem kan hjälpa om man blir sjuk liksom?! :/ 

Nu ska jag klä på mig, eftersom jag sitter här i bara morgonrock, sen blir det ut till mormor med mamma, pappa& lillasyster. seeeya!

Lite bilder från förrigår





& igår


snodde lillasysters bäst i femman t-shirt ^^



Sån jävla tur han hade när jag tog den bilden istället!
tro gärna man kliar sig i huvet precis när någon fotar :( hahaha gulle!

ღ sommar 2011

Nu e våren på väg, kan man hoppas iallafall! :o
Solen skiner och det blåser liiite ute, men vad gör de?! det e sol som steker och det e faktiskt 4+ ute mMm :$ haha.

Peppar som fan inför denna sommaren,
festa sena sommar kvällar, jobba, sola,
bada, chilla med folk, mys på stranden 
på kvällen, denna sommaren ska bli så
jävla bäst asså! jag e sjukt taggad, och 
jag ska bli brunare än förra sommaren, 
men jag har inte svårt för att bli brun men
ändå liksom, förra sommaren va en skit 
sommar, varmt max 3 veckor, av en hel
sommar, men denna ska bli bättre sägs 
det, så det får vi hålla tummarna för! : )

ღ döm inte från det för fluta.

för folk förändras och det gör du också!

Jag har aldrig varit den personen jag är idag, men det är pga det jag gjorde förr,
det e det som har gjort mig till den jag är idag.
Sommaren 2008, jag och två kompisar åkte in till malmö, och vad som inte var ovanligt för mig på den tiden, (men jag försökte sluta), snattade vi, men min kompis väska pep så jag och hon blev tagna, jag hade pårecis fyllt 16 så jag fick en anmälan och blev förhörd och sånt, men jag hade turen som kom undan så lätt, pga att jag såg söt& snäll ut..  det va även första gången jag fick åka polisbil pga ett brott, som jag begått..
Våren 2008 rökade weed första gången, dock bara 4 bloss, men jag ville testa, jag ville känna kicken, eftersom jag visste många som hade hållt på med det så tänkte jag att det måste va en skön kick. 
Sommaren 2009 blev jag hookt, jag fastna i skiten och sökte mig till dom jag visste hade, dom som bjöd, eftersom jag va för snål för att köpa själv. Det rulla på, men jag träffa en kille och jag lovade han att sluta, även om han själv gjorde det, han fick mig att inse värdigheten i att vara ren igen, men när det tog slut mellan oss blev det värst för min del, jag rökade bort mina känslor, jag ville inte veta av killar, jag träffade ingen kille på någon månad. Men just en dag minns jag, jag hade mått så dåligt på natten, sovit skit dåligt, för jag hade absinens för jag skulle sluta, jag saknade killen, och allt va fuckt, då jag blir väckt av en len hand som klappa mig på ryggen, jag och tre till skulle ner till ån, röka och bada och sola, bara softa en vanlig sommar dag, men då kommer polisen, vi blir intagna på pisse prov, jag erkände att jag hade rökt, men sen visade mitt pisseprov negativt?! men fick ändå åka på soc möte. Andra gången jag fick åka polisbil för brott jag begått..
Vintern 2009 åkte jag till Landskrona utan att jag egentligen fick, jag fick inte åka dit pga att det bara hände skit med hon jag umgicks med där ifrån, jag fick inte umgås med någon av dom tre jag träffade. Men jag gjorde det ändå. Vi frös och ville ha värme, så vi tänkte få upp en dörr på ett cafe och sitta där inne, men jag och en av dom andra stod bara på "dansgolvet" och dummade oss, sen ser vi två tanter och en hund komma, så vi sticker, kollar ut genom fönstret och ser fyra polisbilar komma med blåljus, jag tänkte bara "nu e jag fuckt", dom visiterade oss alla, frågade frågor osv. sen körde dom mig hem, men lovade att inget skulle hända. tredje gången jag fick åka polisbil, fast jag itne gjort ett skit!
Tiden gick och en dag (flera månader senare!) får jag ett samtal i skolan av min syster "pernilla, mamma börjar tröttna hon sa innan, jag orkar inte mer, jag skickar snart bort henne" , hon berättar också att vi fått hem papper från polisen att jag ska på förhör i landskrona, jag visste att allt va fel, att jag inte sagt något, jag berätta allt när jag kom hem, jag började gråta, jag skämdes, samtidigt som jag kände mig som en gud. Förhöret gick bra, och jag fick inget på mig eftersom jag inte gjort något. 

Jag har alltid haft tur, jag har blivit tagen, men alltid blivit friad. Men jag ahr insett nu att jag ska sluta, att jag inte borde göra skit mer, och det ska jag inte! Jag ahr skärpt mig nu.. Jag börjar antagligen jobba nästa vecka, jag umgås med folk som e rena från skit,jag vet vilket umgänge jag ska hålla till mig nu, och även om jag umgås med folk som rökar och håller på emd skit, kan jag gå därifrån och säga nä, jag e stark nu, nu e jag redo på att va bra, jag också!


Jag 2009



jag 2011

ღ jobbintervju

shohejsanhoj!
va på jobbintervju idag i Malmö, de gick väl lite sisådär, men jag va inte alls förberedd så vi får hålla tummarna för de bästa eller hur?! ;) dom ringer iaf ikväll och berättar om jag får det eller inte! får jag de börjar jag på måndag iaf :D

Igår vaknade jag, sen gick jag ut med mamma, sen åkte jag hem och fixade mig och så, sen åkte jag& lina till center syd sen åkte jag till kävlinge & träffades pontus, sjukt kul :D! sen va de hem och sova jappjapp! :) & så klart, kolla o.c ;)



ღ hemma igen, för ett tag sen dock!

men jag fastna vid o.c eftersom jag har börjat kolla på det, har aldrig kollat på det innan så de fick ju bli att börja från säsong 1 och första avsnittet och allt, och nu är jag på avsnitt 11, vilket jag ska fortsätta på ikväll I guess! :) jag trodde verkligen inte JAG kunde bli besatt av en tv serie, men se där, där finns något som passar alla säger dom, och jag har blivit kär i detta program, bokstavligt asså! :* lovelovelove!

jag har äntligen handlat min klocka, som tidigare kosta 1,6 något men som kostade endast 500 så jag tyckte jag gjorde ett riktigt cap! vad tycks?!



ღ snabbt inlägg bara!

nu har jag precis rest mig ur sängen och ska ta på mig mjukis kläder faktiskt!
Sen ska jag, mamma& pappa till Arlöv och handla min älskade klocka muuums,
sen till jula för mamma ska handla ny elvisp?! xD haha, men men.. jag visar min
älskade klocka sen när jag kommer hem och har fixat mig och så, så pic kommer ;)

RSS 2.0